9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Namibië rondreis met verlengingsopties

Namibië rondreis met verlengingsopties

 15-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.670,- PER PERSOON

Dit is dé ideale self-drive rondreis waarbij u de prachtige hoogtepunten van Namibië kunt combineren met Zambia en/ of Botswana. Er staan verlengingen beschreven naar de Victoria Watervallen, het wildrijke South Luangwa in Zambia én de pure wildernis van de Okavango Delta in Botswana. Zo kunt u zelf kiezen hoe u de wervelende Namibië rondreis in stijl afsluit!

Hoogtepunten Namibiëwoestjin en Etosha
Tijdens de rondreis ontbreekt een bezoek aan de bekende Namibiëwoestjin en het Etosha Park uiteraard niet. In beide parken verblijft u in leuke kleinschalige lodges. Onder begeleiding van deskundige rangers beleeft u deze hoogtepunten op haar mooist.

Woestijnneushoorns in Damaraland
Noordwestelijk Namibië is het toneel van de woestijndieren. Tussen de Atlantische oceaan en de woestijn hebben de neushoorns zich goed weten aan te passen aan de droge en dorre omstandigheden. Vanuit de accommodatie gaat u dit met eigen ogen beleven.

Afrikaanse taferelen in de Zambezi Regio
U rijdt de gehele voormalige Caprivi strook door. Dit is het welbekende Afrika met bruisende dorpen, geiten en kippen op straat en voorbij rennende schoolkinderen in kleurrijke uniformen. Er staan prachtige accommodaties beschreven op drie verschillende locaties in de Zambezi Regio zodat u comfortabel geniet van de rivieractiviteiten, het lokale leven en het wildleven.

Verlengingen
Tot slot staan er zes verrassende verlengingsmogelijkheden beschreven! Zo kunt u de rondreis afsluiten bij het zevende wereldwonder; de Victoria Watervallen. Gaat u liever op safari in één van de beste wildparken van het Afrikaanse continent? Kies dan voor ‘vallei van het luipaard’; South Luangwa in Zambia. Of, sluit de reis per mokorosafari af tussen de waterkanalen van de sprookjesachtige Okavango Delta. Alles kan gecombineerd worden én er staan verschillende prijsklassen beschreven.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Windhoek – Namibiëwoestijn – Swakopmund – Damaraland – Etosha (2 gebieden) – Zambezi Regio – Buffalo Park – Verlenging naar Victoria Watervallen, South Luangwa en/of Okavango Delta

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één accommodatie beschreven. Het betreft veelal een semi-luxe accommodatie waardoor privacy, service en het niveau van de rangers gewaarborgd wordt. Geniet van comfortabele lodges gelegen op de mooiste plekken van Namibië. Tot slot kunt u kiezen uit verschillende verrassende verlengingen naar de Victoria Watervallen (Zambia), South Luangwa (Zambia) en/of de Okavango Delta (Botswana). Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Als reisbegeleider en lodge manager heb ik Oost en zuidelijk Afrika uitgebreid ontdekt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!