9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Oeganda & Kenia Jungle & Safari

Oeganda & Kenia Jungle & Safari

 13-DAAGSE Privéreis

VANAF € 4.005,- PER PERSOON

Oost-Afrika is het meest diverse gebied in Afrika. Door de ligging op de evenaar en de verschillende hoogtes vind je hier vulkanen, tropische bergregenwouden, uitgestrekte savannes, besneeuwde bergtoppen, schilderachtige kratermeren en tropische stranden.
 
Matoke Tours combineert al deze elementen in deze bijzondere privéreis door Rwanda, Oeganda en Kenia. U kunt ervoor kiezen om deze intense reis af te sluiten op de hagelwitte stranden aan de Keniaanse kust of een tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals de stranden van Zanzibar, Pemba of Mafia. Ga mee en kom oog in oog met de Big 7 van Oost – Afrika!
 

Hoogtepunten tijdens deze reis: Kigali – Lake Mutanda – Bwindi Impenetrable Forest – Queen Elizabeth – Kibale Forest – Masai Mara 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Intensiviteit van deze reis

Oeganda en Kenia liggen op de evenaar, maar vanwege de hoogte wordt de temperatuur getemperd tot een heerlijk klimaat, met temperaturen van tussen de 23 en 28 graden. Heerlijk dus! ’s Avonds koelt het behoorlijk af. De reis zelf is niet heel zwaar en iedereen met een normale conditie kan deelnemen aan deze reis. We hebben er bewust voor gekozen om de activiteiten die wat meer fysieke inspanning vergen optioneel te maken. Vooral de gorillatracking kan zwaar en intensief zijn. De tracking kan 2 uur duren, maar soms ook 7 uur. Het is maar net waar de gorilla’s zich bevinden. Als u twijfelt over uw fitheid raden we u aan om vooraf contact met ons op te nemen. De overige activiteiten zijn veel minder intensief. Zo is de chimpansee tracking over een relatief vlak terrein in het regenwoud (koel). De ervaring leert dat de indrukken, vele activiteiten en soms pittige reisdagen invloed kunnen hebben op de zwaarte van de reis. Stelt u zich daar op in. Weet echter ook dat Matoke Tours er heel bewust voor heeft gekozen om bijna overal 2 nachten te verblijven en op één plek zelfs 3 nachten. Tevens kiest Matoke Tours voor overnachtingen in middenklasse en semi-luxe accommodaties om na de intensieve dagen ontspannen bij te komen.

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!