Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
Turaco Treetops – Standaard cottage

Turaco Treetops – Standaard cottage

In Oeganda

  • Middenklasse

Turaco Treetops biedt een ware jungle ervaring in luxe. Deze semi luxe lodge in Kibale Forest wordt voor Matoke Tours reizigers exclusief aangeboden tegen middenklasse prijzen. De bungalows zijn midden in het regenwoud gebouwd, waardoor er vanaf het enorme balkon wordt genoten van reuzentoerako's en zwart-witte franjeapen. Ook worden de chimpansees geregeld gehoord. Alle kamers zijn zeer ruim en luxe ingericht en er is tevens een zwembad. Het restaurant en bar gedeelte is ruim opgezet met allemaal leuke hoekjes, een open haard ruimte en verschillende lounge gedeeltes. De lodge ligt gunstige bij het startpunt van zowel de chimpansee trekking als de Bigodi moeraswandeling.

De standaard cottage van Turaco Treetops liggen prachtig in het regenwoud met uitzicht over het Nationaal park. De cottages zijn ruim en hebben eigen sanitair en een enorm balkon, waar vanuit u apen en ander wildlife in het bos kunt spotten. De standaard kamers zijn 2 onder een kap. Op het balkon staat een enorme deur die u af kunt sluiten voor uw privacy of juist open kunt zetten als u met vrienden of familie 2 kamers boekt. Natuurlijk maakt u ook gebruik van de andere faciliteiten van de deze mooie semi-luxe lodge (zoals het zwembad).

  • Zwembad: Ja
  • Grootte accommodatie: 8 kamers

Deze accommodatie heeft ook kamertypes met het comfortniveau ‘semi-luxe’. U verblijft dan in een luxe vrijstaande cottage. Kijk hiervoor op Turaco Treetops – deluxe cottage.


Heeft u specifieke vragen over deze accommodatie of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Turaco Treetops – Standaard cottage