Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Luxe familiereis Namibië

Luxe familiereis Namibië

 19-DAAGSE Familiereis

VANAF € 4.900,- PER PERSOON

Heeft u er altijd al van gedroomd om met uw gezin door Afrika te reizen? U zoekt naar het avontuur van zelf rijden, zonder de angst om malaria op te lopen of vast te komen zitten. Bij deze bruisende familiereis gaat puur Afrikaans avontuur hand in hand met veiligheid en comfort. De reis zit boordevol afwisselende activiteiten. Zo maakt u spannende safari’s, gaat u wandelen in het gebied van de San Bosjesmannen, crost u per quadbike over zandduinen… en dat is pas het begin! Tevens is er voldoende ruimte voor ontspanning om van elkaar te genieten bij de semi-luxe en kleinschalige lodges. Kortom, een diverse en avontuurlijke Afrika reis met comfort.

Luxe en comfort in het meest familievriendelijke land in Afrika
Geen malariaprofylaxe of andere vaccinaties. Een reis door Namibië staat garant voor veiligheid voor alle leden van uw familie. Alle plekken die uw gezin bezoekt tijdens deze familiereis zijn malariavrij! Daarnaast overnacht u in kleinschalige en (semi-)luxe accommodaties, zoals Red Dune Lodge en Onduruquea Lodge die zeer familievriendelijk zijn. Zo overnacht u tijdens de reis in ruime familiehuisjes, lekker bij elkaar! Ook belangrijk, in Namibië schijnt 300 dagen per jaar de zon. In onze zomervakantie is het misschien ’s nachts iets frisser in de woestijn maar overdag is het altijd ‘korte broeken en zwembad’- weer. Tot slot is de reis zo afgestemd dat de reisafstanden niet te lang zijn waardoor er altijd ruimte is voor een leuke activiteit of ontspanning.

Welke avonturen gaat u beleven?
Deze familiereis is helemaal op maat gemaakt. U zult geen reis vinden die hetzelfde is als deze! Het leuke is dat ook deze reis verder aangepast kan worden aan de hand van uw reiswensen. Alle reeds beschreven activiteiten zijn opgenomen in de prijs. Zo gaat u op een tweedaags wandelavontuur in het land van de San Bosjesmannen; de Kalahari. Uw gezin doorkruist de oudste woestijn van de planeet per quad buggy! Niet veel later kunt u in Swakopmund kiezen uit paardrijden of quadbiken, of simpelweg allebei combineren… Uiteraard ontbreken ook safari’s niet in het wildrijke Etosha. Mama kan hier haar ranger-kwaliteiten ontdekken als zij de 4×4 op safari ‘neemt’ terwijl papa zicht ontfermt over de verrekijker! Natuurlijk staan er ook jeepsafari’s gepland in open Landcruisers onder begeleiding van de professionele gidsen. Deze, en nog veel meer unieke gebeurtenissen, staan gepland. Lees daarom gauw het dag tot dag programma voor alle details!

Vanaf welke leeftijd is deze familiereis geschikt?
Deze bruisende familiereis is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. Afhankelijk van de leeftijden van de kinderen kunnen activiteiten aangepast worden. Over het algemeen is deze reis goed te doen voor kinderen vanaf 6 jaar. Bestaat uw gezin uit jongere leden dan passen we een paar excursies aan. Gelukkig heeft Namibië tal van andere leuke excursie mogelijkheden. Zo toveren we de tweedaagse wandeling in de Kalahari om naar een middag sporen zoeken met de Bosjesmannen!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Windhoek – Kalahari – Namibiëwoestijn – Swakopmund – Damaraland – Etosha – Erongo gebergte

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde familiereis overnacht u in familiehuisjes. De geselecteerde accommodaties vallen allen in het middenklasse tot luxe segment. Matoke Tours heeft bewust voor deze prettige segmenten gekozen. Hierdoor staat u een comfortabele reis te wachten waarbij u op fijne plekjes in de natuur overnacht, zonder er de hoofdprijs voor te betalen. Vrijwel alle activiteiten en maaltijden zijn in de  prijs opgenomen. Er zijn ook locaties waar meer accommodaties beschikbaar zijn, op andere niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ‘Travel is the only thing you buy that makes you richer’!”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!