9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Groepsreis Kenia Tanzania met Grote Trek

Groepsreis Kenia Tanzania met Grote Trek

 18-DAAGSE Groepsreis

VANAF € 3.995,- PER PERSOON

Kenia en Tanzania zijn dé ultieme safarilanden binnen Oost–Afrika. In maar liefst zes nationale parken treft u de grootste wildpopulaties van Afrika. Deze groepsreis biedt de ultieme kans op het zien van de Big 5.

Deze bijzondere groepsreis brengt u door het hart van de Grote Riftvallei en doet u versteld staan van de meest uiteenlopende landschappen. U reist langs de voet van Mount Kenya naar de wildernis van Samburu en het Lake Nakuru vol flamingo’s. Via de Lake Victoria route reist u door naar de eindeloze savannes van de Serengeti en het natuurwonder Ngorongoro krater. Naast al het natuurschoon maakt u tijdens deze reis ook kennis met de kleurrijke cultuur van Oost–Afrika. Met een voldaan gevoel geniet u na op de hagelwitte stranden van Zanzibar of verlengt u naar een ander tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals Pemba of Mafia.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Samburu – Thomson Falls – Lake Nakuru – Serengeti – Ngorongoro krater – Lake Manyara – Tarangire – Arusha – Zanzibar

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!