Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Tanzania & Zanzibar Actief & ongerept

Tanzania & Zanzibar Actief & ongerept

 14-DAAGSE Privéreis

VANAF € 5.535,- PER PERSOON

Deze 14-daagse privé reis combineert safari in de wildrijke nationale parken van Noord – Tanzania met de fascinerende Masai cultuur.

U reist met de beste 4WD Landcruiser door afgelegen gebieden en maakt een tweedaagse trekking dwars door de Ngorongoro hooglanden waar u geniet van adembenemende landschappen en kleurrijke Masai cultuur. Tijdens de safari in Lake Manyara, Tarangire en de Ngorongoro krater maakt u een goede kans op het spotten van de beroemde ‘Big Five’. Met een voldaan gevoel geniet u na op de hagelwitte stranden van Zanzibar of verlengt u naar een ander tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals Pemba Island, Mafia Island of de bijzondere Comoren.

Hoogtepunten tijdens deze reis:  West-Kilimanjaro –Lake Manyara – Ngorongoro hooglanden – Tarangire – Zanzibar 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één accommodatie beschreven. Op sommige plekken is dit de enige mogelijkheid of de door ons aanbevolen accommodatie in deze omgeving. Er zijn ook plekken waar wel meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!