9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 

Last minute Madagascar

Op zoek naar een lastminute naar Madagascar? Matoke Tours is dé Madagascar specialist van Nederland én Belgie. We beschikken er over een eigen lodge en kennen het eiland op ons duimpje. Alle reisroutes zijn door onze Madagascar specialisten verkend. We kunnen op korte termijn nog jouw last minute naar Madagascar organiseren! Neem daarvoor meteen contact met ons op. 

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze last minutes naar Madagascar!

Is een last minute nog te regelen?

Je wilt al binnen korte termijn naar Madagascar reizen, is er dan nog genoeg tijd om alles te regelen? Na wat op Google te hebben gezocht, kom je al snel uit bij Matoke Tours, een échte specialist op het gebied van Afrika reizen en Madagascar reizen.

Ja, er is nog tijd genoeg om je lastminute naar Madagascar te regelen. Onze Madagascar specialisten (Tom, Ilse en Jan) zijn de afgelopen jaren meedere keren op het ‘rode eiland’ geweest en hebben grote delen van het eiland verkend. Zowel het noorden, oosten, zuiden en westen van Madagascar zijn door hen bezocht. Zij kunnen je adviseren over de mogelijkheden met een korte termijn vertrek. Bel daarom naar 073-6123 364 en vraag naar de mogelijkheden.

Groepsreizen

met vaste vertrekdata

Matoke Tours biedt naast privé reizen ook groepsreizen naar Madagascar aan:

1, Madagascar walvisreis (22-daagse groepsreis met bezoek aan de migrerende walvissen)

2, Madagascar avontuurlijk (22-daagse groepsreis met bezoek aan de Boabab Avenue)

3, Madagascar hoogtepunten (16-daagse groepsreis met alle hoogtepunten)

4, Madagascar compleet  (22-daagse groepsreis die het eiland doorkruist van zuid naar noord)

Last minute individuele reizen

Wil je liever niet in een groep reizen en gaat je voorkeur uit naar een individuele reis (samen met je eigen reisgezelschap)? Dan regelen we graag jouw Madagascar last minute op individuele basis. Matoke Tours heeft een uitgebreid aanbod van privé reizen naar Madagascar

Ontdek ons aanbod van individuele reizen en reis mee mee met Matoke Tours door een eiland waar het wemelt van exotische reptielen, vogels en lemuren. Een land dat uitermate geschikt is voor mooie wandelingen en geweldige vergezichten. En een land dat misschien wel de allermooiste stranden van moeder aarde bezit.

 

 

 

Voorbereiding lastminute

Nadat onze reisspecialisten je last minute hebben geboekt, is het tijd voor de praktische voorbereidingen! Een bezoek aan de GGD of het tropeninstituut om te kijken of de nodige inentingen nog geldig zijn. Een bezoekje aan de bibliotheek om op zoek te gaan naar mooie boeken of reisgidsen over Madagascar en je bent bijna klaar om te vertrekken!

Veel plezier met het plannen van je reis en we helpen graag om je een onvergetelijke Madagascar reis te bezorgen.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireren wij u graag met onze ervaringen en tips!