9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Madagascar hoogtepunten

Madagascar hoogtepunten

 16-DAAGSE Groepsreis

VANAF € 1.875,- PER PERSOON

Na jarenlange ervaring in het reizen door Madagascar en het organiseren van groepsreizen, presenteert Matoke Tours u met trots deze 16 daagse groepsreis. Onze groepsreizen bestaan altijd uit maximaal 12 personen en de reis kent een rustig reistempo. Op deze manier beleeft u de hoogtepunten van Madagascar op z’n best en geniet u van al het moois om u heen. De focus ligt uiteraard op de natuur en bijzondere diersoorten die u gaat tegenkomen. De kleine en kleurrijke kameleons zullen zeker niet ontbreken maar u gaat ook oog in oog staan met de bekendste lemuur van Madagascar, de ringstaartmaki!

Route National 7
Via de hoofdweg die vanaf de hoofdstad richting het zuiden loopt, maakt u kennis met de vele verschillende facetten die Madagascar rijk is. Zo heeft u ieder uur een ander uitzicht, elke twee uur een ander landschap en ziet u onderweg veel van de lokale cultuur. U reist via de regenwouden van Andasibe Nationaal park naar de rotsachtige omgeving van Isalo Nationaal park. Onderweg passeert u een hoge bergketen en de vruchtbare akkers rondom Ambalavao en wandelt u in de regenwouden van Ranomafana Nationaal Park.  Hier gaat u met een lokale gids op zoek naar de zeer zeldzame gouden bamboelemuur en de piepkleine girafnekkevers. 

U overnacht in de leukste, mooiste en fijnste accommodaties die we voor u hebben kunnen vinden. Midden in de natuur en altijd kleinschalig, zoals u van Matoke Tours gewend bent. Uw reis langs de hoofdweg van Madagascar (RN7) zal eindigen aan de kust, waar u geniet van de tropische zeevruchten, onder het genot van een echt Malagassy biertje of een lekkere cocktail. U ziet er de vissersdorpen, het lokale leven, ruikt de geur van het kampvuurtje en de zilte zeelucht. Hier komt u tot rust en beleeft u alle avonturen van de afgelopen dagen opnieuw en dat is zeker geen straf!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Antananarivo – Andasibe – Antsirabe – Ranomafana – Ambalavao – Isalo – Tulear

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika heeft mijn hart gestolen op het moment dat ik in Oeganda aankwam. Ik heb 6 jaar in Oeganda gewoond en veel mogen reizen door Oost-Afrika en Madagascar. Afrika is mijn thuis en ik heb er een prachtig gezin aan over gehouden. Ik kijk er naar uit om mijn passie voor de meest bijzondere bestemmingen in Afrika met u te delen!”

van Ilse van Agtmaal, uit liefde voor Afrika!

 

 

 

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Intensiviteit van deze reis

De reis zelf is niet heel zwaar en iedereen meteen normale conditie kan deelnemen aan deze reis. Wel dient u rekening te houden met soms lange reisdagen over wegen die niet heel comfortabel zijn. De activiteiten zijn over het algemeen voor iedereen met een normale conditie goed te doen. Er wordt redelijk wat gelopen tijdens de verschillende excursies.

Heeft u vragen of twijfelt u of deze reis voor u geschikt is, neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij hebben deze reis zelf gedaan en kunnen u er daarom alles over vertellen.

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!