9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Madagascar van Azië naar Afrika

Madagascar van Azië naar Afrika

13-DAAGSE Privéreis

VANAF € 1.790,- PER PERSOON

Veel van Madagascar zien in relatief weinig tijd? Dat kan zeker. Deze zorgvuldig uitgestippelde 13-daagse reis langs de belangrijkste hoogtepunten van Madagascar is ideaal voor een korte trip in bijvoorbeeld de voorjaars- of kerstvakantie en ideaal voor een gezin! Veel afwisseling in zowel natuur als cultuur, iedere paar uur een compleet ander landschap en slechts een enkele lange reisdag!  

Route National 7
Via de hoofdweg die vanaf de hoofdstad richting het zuiden loopt, maakt u kennis met de vele verschillende facetten die Madagascar rijk is. Zo heeft u ieder uur een ander uitzicht, elke twee uur een ander landschap en ziet u onderweg veel van de lokale cultuur. U reist via de regenwouden van Andasibe Nationaal park naar de rotsachtige omgevingen van Isalo Nationaal park. Onderweg passeert u een hoge bergketen en de vruchtbare akkers rondom Ambalavao.

U overnacht in de leukste, mooiste en fijnste accommodaties die we voor u hebben kunnen vinden. Midden in de natuur en altijd kleinschalig, zoals u van Matoke Tours gewend bent. Uw reis langs de hoofdweg van Madagascar (RN7) zal eindigen aan de kust, waar u geniet van de tropische zeevruchten, onder het genot van een echt Malagassy biertje of een lekkere cocktail. U ziet er de vissersdorpen, het lokale leven, ruikt de geur van het kampvuurtje en de zilte zeelucht. Hier komt u tot rust en beleeft u alle avonturen van de afgelopen dagen opnieuw en dat is zeker geen straf!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Andasibe NP – Ranomafana NP – Isalo NP – Ifaty Beach

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

De warmte, de drukte en de hectiek aan de ene kant, de rust en de mooie en bizarre landschappen aan de andere kant zijn de dingen die Afrika voor mij bijzonder maken! Dan heb ik het nog niet eens over de geweldige inwoners. Een compleet andere wereld en toch voel ik me er altijd thuis.

Van Tom Nouwens, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!