9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar

Rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar

 16-DAAGSE  Privéreis

VANAF € 4.925,- PER PERSOON

Tijdens deze privéreis combineert u het wereldberoemde Masai Mara Natuurreservaat in Kenia met het eveneens wereldberoemde Serengeti Nationaal Park in Tanzania.

Deze parken vormen samen een uniek ecosysteem waar de 2.000.000 tellende megakudde van gnoes en zebra’s doorheen trekt. U vliegt heen en weer naar de Masai Mara, waardoor u optimaal geniet van uw tijd in Kenia. In Tanzania reist u met een luxe uitgevoerde 4WD Landcruiser naast de Serengeti ook naar het Tarangire Nationaal Park en de Ngorongoro krater. Met een voldaan gevoel geniet u na op de hagelwitte stranden van Zanzibar of verlengt u naar een ander tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals Pemba of Mafia.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Masai Mara – Tarangire – Serengeti – Ngorongoro krater – Zanzibar 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!