Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Zanzibar verlenging

Zanzibar verlenging

 4-DAAGSE Verlenging

Waar kunt dit fantastische avontuur beter afsluiten dan op de witte stranden van het zonovergoten Zanzibar!? Azuurblauw water, parelwitte stranden, palmbomen, heerlijke lodges, iedere dag verse zeevruchten, de geuren van diverse kruiden en een sprookjesachtige hoofdstad (Stone Town) vol Arabische invloeden. Dat is Zanzibar in een notendop. Zanzibar is gelegen voor de kust van Tanzania. Aan de oost- en noordkust van het eiland vindt u uitgestrekte zandstranden waar u prachtig kunt snorkelen en duiken. De hoofdstad, Stone Town, staat bekend om haar smalle, kronkelige straatjes met typische huisjes, winkels, bazaars en moskee.

zanzibar
Onze populaire bestemmingen

 Uw verlenging geheel op maat! 

Dag-tot-dag beschrijving

Verlenging dag 1

Vlucht naar het tropische Zanzibar

Vandaag wordt u naar de luchthaven gebracht waar u afscheid neemt van de gids alvorens u met uw vlucht naar Zanzibar vertrekt. Ter plaatse wacht een vertegenwoordiger van Matoke Tours u op en wordt naar uw accommodatie gebracht. De komende dagen staan in het teken van tropisch nagenieten op de hagelwitte stranden van Zanzibar!

Verlenging dag 2 en 3

Tropisch nagenieten in de Indische oceaan

Zanzibar

Zanzibar is een heel toegankelijk eiland met veel bezienswaardigheden. Het is dé ideale afsluiter voor zonaanbidders die van de Swahili keuken en cultuur houden. Ook worden er overal op Zanzibar leuke tropische activiteiten georganiseerd waaronder snorkelen, duiken, kruidentours tot een bezoek aan het historische Stone Town toe. Daarnaast heeft Zanzibar prachtige accommodaties voor ieders budget welke pal aan het parelwitte strand liggen.

Excursies Zanzibar – (optioneel)

Op Zanzibar zijn tal van leuke excursies mogelijk. Trek er op uit naar Jozani Forest, het historische Stone Town en/of ga snorkelen bij de Mnemba Atol. Ook is het leuk om met mountainbikes de stranden af te struinen en je te verbazen over de kleurrijke Zanzibari die ook onderweg zijn. Vergeet niet een kijkje te nemen bij het mooiste restaurant; The Rock. En geniet sowieso van de uitstekende Swahili keuken en verse zeevruchten welke overal te verkrijgen zijn. Alle excursie mogelijkheden bespreekt u eenvoudig bij de receptie van uw verblijf. U bent zo zelf baas over uw eigen tijd in Zanzibar.

Verlenging dag 4

Overdag genieten - namiddagvlucht naar Dar es Salaam

Nog een volle ochtend geniet u van de azuurblauwe zee. Aan het eind van de middag of begin van de avond vertrekken de regionale vluchten vanaf Zanzibar, Pemba en Mafia Island allen naar Dar es Salaam. Wacht hier op de aansluitende internationale terugvlucht.

PRIJSOVERZICHT VAN DEZE VERLENGING

inclusief

  • Overnachtingen conform reisroute
  • Maaltijden conform reisroute
  • Transfers op Zanzibar

Let op: elke verlenging vereist een andere vlucht en type transfer. Deze zijn daarom nog niet inbegrepen in de prijs. 

U bent zelf verantwoordelijk voor het visum. Overleg met de specialist wat voor visum wenselijk is in combinatie met de reis die u maakt.

Onze populaire bestemmingen

Een zanzibar verlenging geheel naar wens