Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Bush & Delta in Zimbabwe en Botswana

Bush & Delta in Zimbabwe en Botswana

 13-DAAGSE Privéreis

VANAF € 4.695,- per persoon

Tijdens deze schitterende safari reis wordt de droge wildernis van Hwange Nationaal Park, in Zimbabwe, gecombineerd met de waterrijke parken van Botswana. Oog in oog met wilde dieren tijdens een spannende wandelsafari, tussen de olifanten tijdens een bootsafari op de Chobe rivier en natuurlijk een mokoro safari in de Okavango Delta. Tijdens deze fantastische reis beleeft u safari op alle mogelijke manieren!

Uiteenlopende safarigebieden in Zimbabwe en Botswana
Tijdens deze reis gaat u op safari in verschillende ecosystemen. In Hwange zijn de waterpoelen de voornaamste bron van water, dit zijn de gebieden waar veel wild te zien is. In Chobe Nationaal Park houden de dieren zich op bij de Chobe rivier, terwijl er in de wereldberoemde Okavango delta het wildleven op zoek gaat naar water in de verschillende waterwegen. U gaat deze gebieden leren kennen middels jeep-, boot-, mokoro- en wandelsafari's

Alles inclusief bij uw accommodaties in de bush!
Comfortabel overnachten op een niveau naar keuze, terwijl alles inclusief is opgenomen! Alle safariactiviteiten, parkentreegelden, maaltijden en vrijwel alle drankjes zijn inclusief in de prijs opgenomen. Optimaal genieten van de kleinschalige accommodaties zoals Somalisa Expeditions of Machaba Camp, gelegen op de mooiste plekjes in de natuur!

Duurzaam toerisme
Matoke Tours zorgt er voor dat uw reis naar Zimbabwe en Botswana op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van het land. We ondersteunen verschillende lokale projecten en ook de vakantiebank in Nederland. Tevens doneert Matoke Tours bij iedere boeking een bedrag aan het Justdiggit initiatief ten behoeve van de vergroening van Afrika. Matoke Tours is medeoprichter van de Rwenzori Travel Academy. Matoke Tours heeft de Travelife Partner award ontvangen. Dit is een erkenning voor onze lange termijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Victoria Falls – Hwange – Chobe – Okavango delta 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Ik was op slag verliefd op Afrika. De prachtige natuur, de vriendelijkheid van de bevolking, de geuren, smaken, geluiden en de kleuren. Ik vind het geweldig om anderen te enthousiasmeren voor het prachtige continent Afrika en mee te helpen aan het creëren van mooie herinneringen!”

van Paula Brouwer, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!