Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Droomreis Botswana met Helikoptersafari

Droomreis Botswana met Helikoptersafari

 14-DAAGSE privereis

VANAF € 8.350,- PER PERSOON

Tijdens deze droomrondreis gaat u op safari in de beste wildparken van Botswana! Via regionale vluchten wordt de regio rondom de Chobe rivier met het onontdekte Savuti gecombineerd. De reis vervolgt naar de adembenemende Okavango Delta waar u óók op helikoptersafari gaat! De reis wordt per safarivlucht afgesloten bij de wildrijke Boteti rivier en Baobab bomen van Makgadikgadi.

Chobe rivier, van de gebaande paden
De Chobe rivier is één van de drukstbezochte plekken van Botswana. Des te bijzonder is het om tijdens deze rondreis de Chobe rivier maagdelijk en puur te beleven. Dat doet u door binnen de parkgrenzen te overnachten in een kleinschalige luxe lodge, ver weg van de hordes toeristen.

Interactie tussen olifanten en leeuwen in Savuti, Chobe
Savuti is het meest wildrijke deel van Chobe, gelegen in het zuiden van het park. De regio staat met name bekend om de vele spannende ontmoetingen tussen olifanten en leeuwen. Veel documentaires zijn dan ook hier in Savuti opgenomen.

Safari’s in Okavango Delta
De safari’s komen tot een hoogtepunt in de wereldberoemde Okavango Delta. U overnacht op een eiland in het privéreservaat, nabij het hart van de Okavango Delta. U beleeft hier de meest gevarieerde safari’s per mokoro-, wandel-, nacht- en jeepsafari. Ook staat er één helikoptersafari gepland over de schitterende waterpartijen!

Grootste zoutmeer; Makgadikgadi Pan
De reis wordt in stijl afgesloten aan de wildrijke Boteti rivier, nabij Makgadikgadi Pan. Vanuit Leroo la Tau kunt u kiezen uit een weids scala aan bijzondere activiteiten om de reis verrassend afwisselend te eindigen. Kies uit Nxai Pan, Makgadikgadi Pan, de Boteti rivier of bezoek ze allemaal!

Alles inclusief op top locaties
Zeer comfortabel overnachten bij de geselecteerde accommodaties, terwijl alles inclusief zit! Alle safariactiviteiten, parkentreegelden, maaltijden en vrijwel alle drankjes zitten inclusief. Optimaal genieten van de kleinschalige accommodaties zoals Savute Safari Lodge of Xugana Island, gelegen op de mooiste plekjes in de natuur!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Chobe rivier – Savuti – Okavango Delta – Makgadikgadi Pan – Nxai Pan – Maun

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één luxe accommodatie beschreven. Matoke Tours heeft bewust voor dit luxere segment gekozen. U staat gegarandeerd een zeer comfortabele reis te wachten waarbij u op de mooiste plekjes in de natuur overnacht met bijzondere activiteiten als gevolg! Er zijn ook plekken waar meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Ik was op slag verliefd op Afrika. De prachtige natuur, de vriendelijkheid van de bevolking, de geuren, smaken, geluiden en de kleuren. Iedere beleving uniek en bijzonder. Ik vind het geweldig om anderen te enthousiasmeren voor dit prachtige continent en mee te helpen aan het creëren van mooie herinneringen!”

van Paula Brouwer, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!