Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Vervoer

Vervoer

Het vervoer in Botswana

Open landcruisers en comfortabele vluchten

Matoke Tours heeft verschillende voertuigen tot hun beschikking, die geschikt zijn voor alle groepssamenstellingen en wegcondities. Deze auto’s zijn goed onderhouden en zijn goed verzekerd. Naast vervoer over land kunt u zich ook met comfortabele vluchten van park naar park verplaatsen. In de parken gaat u met open landcruisers op safari. Op reis in Zambia met Matoke Tours betekent reizen met ultieme safarivoertuigen en lokale vluchten, die de safaribeleving compleet maken!

Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap, uw persoonlijke voorkeur en het budget kiezen we het best passende vervoer voor uw rondreis door Zambia. Hieronder vindt u de meest populaire vervoerstypes.

Professionele rangers

Maken uw rondreis door Botswana compleet

Tijdens een reis door Botswana maakt u meestal gebruik van diverse vervoerstypes, zoals vliegtuigen en losse transfers over land. Hierdoor is er geen vaste chauffeur/gids als begeleider tijdens de rondreis. De transfers over land worden verzorgd door onze vertrouwde lokale agenten ter plaatse, die beschikken over professionele Engelssprekende chauffeurs. In de nationale parken krijgt u een ervaren ranger toegewezen, die in dienst is van de accommodatie waar u verblijft. Deze Engelssprekende rangers begeleiden u tijdens de safari’s. De Botswaanse rangers behoren tot de beste van Afrika, u leert hierdoor nog meer van het land, het wild en haar vriendelijke bevolking.


Specifieke interesses? Heeft u een specifieke interesse, zoals vogels of reptielen? Geeft u dit dan aan tijdens de boeking en dan zoekt Matoke Tours voor u de juiste gids!

Onze populaire bestemmingen

Open landcruiser

Onze populaire bestemmingen

Transfers over land

Onze populaire bestemmingen

Lokale vluchten

Onze populaire bestemmingen

Self-drive Botswana

Meer reisinformatie over Botswana:

Reisinformatie | Accommodaties | Vervoer | Beste reistijd | Brochure