Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
Pemba Eco Lodge

Pemba Eco Lodge

In Zanzibar

  • Middenklasse

Pemba Eco Lodge is de eerste eco-lodge op het eiland Pemba, gelegen op Shamiani Island. In de omgeving van de lodge is veel natuur, nog onaangetast door grootschalig toerisme en met een klein dorpje aan de andere kant van het eiland. De lodge biedt een unieke, off the beaten track ervaring. Alle tien de bungalows zijn gebouwd van natuurlijke materialen, werken op zonne-energie en bieden eco-badkamers met alle normen die u van een eco-lodge mag verwachten. Vanuit uw bungalow loopt u zo het strand op. Bij de lodge kunt u activiteiten zoals snorkelen en kayakken boeken.

Om de lodge te bereiken, gaat het laatste stukje met een boot door de mangroven. Bij vloed brengt de boot u naar het strand recht voor de lodge, bij eb bereikt de boot een kleine haven aan de andere kant van het eiland en maakt u een korte wandeling naar de lodge door de natuur van Shamiani Island.

  • Zwembad: Nee
  • Grootte accommodatie: 5 bungalows

Heeft u specifieke vragen over deze accommodatie of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Pemba Eco Lodge