9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
Turaco Treetops

Turaco Treetops

In Oeganda

  • Middenklasse

Turaco Treetops biedt een ware jungle ervaring in luxe. Deze semi luxe lodge in Kibale Forest wordt voor Matoke Tours reizigers exclusief aangeboden tegen middenklasse prijzen. De bungalows zijn midden in het regenwoud gebouwd, waardoor er vanaf het enorme balkon wordt genoten van reuzentoerako's en zwart-witte franjeapen. Ook worden de chimpansees geregeld gehoord. Alle kamers zijn zeer ruim en luxe ingericht en er is tevens een zwembad. Het restaurant en bar gedeelte is ruim opgezet met allemaal leuke hoekjes, een openhaard ruimte en verschillende lounge gedeeltes. De lodge ligt gunstige bij het startpunt van zowel de chimpansee trekking als de Bigodi moeraswandeling.

  • Zwembad: Ja
  • Grootte accommodatie: 8 kamers

KAMERTYPES MET EEN ANDER COMFORTNIVEAU

Kiest u voor een reis op het comfortniveau ‘semi-luxe’, dan verblijft u in een luxere, vrijstaande bungalow. Indien u voor een reis op het comfortniveau ‘middenklasse’  kiest, dan verblijft u in de twee onder een kap standaard kamer, met balkon.


Heeft u specifieke vragen over deze accommodatie of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Turaco Treetops