Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
The Observatory

The Observatory

In Oeganda

  • Middenklasse

The Observatory is een ruime cottage gelegen op de top van de Kichwamba-helling, op de rand van de rift vallei. Een verblijf hier is heel anders dan gebruikelijk op een safarireis, omdat het hier om een privé huis gaat waar u met uw eigen groep verblijft. Er zijn 3 slaapkamers en u kunt hier met maximaal 8 mensen exclusief verblijven: een grote slaapkamer met een queensize bed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met twee stapelbedden voor vier personen. Daarnaast is er nog een cottage "Cloud 9" met drie eenpersoonsbedden, waar een eventueel vierde aan toegevoegd zou kunnen worden.

Er is ook een kok aanwezig die heerlijke maaltijden voor u bereid. Vanuit uw privé huisje heeft u een spectaculair uitzicht op het savanne plateau van Queen Elizabeth National Park en bij helder weer heeft u ook uitzicht op Lake Nyamusingire, Lake Edward en Lake George, het Kazinga-kanaal en het Rwenzori gebergte. Er is ook een klein zwembadje.

  • Zwembad: Ja
  • Grootte accommodatie: 1 privé huis

Heeft u specifieke vragen over deze accommodatie of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

The Observatory