9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
Sipi Heritage Lodge – Banda

Sipi Heritage Lodge – Banda

In Oeganda

  • Eenvoudig

Deze fijne lodge ligt tussen twee watervallen aan een kabbelend riviertje. De kleinschaligheid van de lodge, het fijne klimaat en de prachtige groene omgeving zorgen voor een ultiem 'home away from home' gevoel! Sipi River Lodge biedt naast de waterfall cottage ook goedkopere banda’s aan. De banda’s van Sipi Heritage Lodge vallen in het eenvoudige segment, omdat douche- en toiletfaciliteiten gedeeld zijn met eventuele andere reizigers die in een van de 3 banda’s verblijven. De banda’s zijn verder zeer comfortabel en leuk ingericht. Ze liggen ook mooi aan een kabbelend beekje die 2 watervallen met elkaar verbindt. Natuurlijk maakt u ook gebruik van de faciliteiten van deze mooie semi-luxe lodge.

  • Zwembad: Nee
  • Grootte accommodatie: 8 kamers

KAMERTYPE MET EEN ANDER COMFORTNIVEAU

Deze accommodatie heeft ook kamertypes met het comfortniveau ‘semi-luxe’, dan verblijft u in een Waterfall Cottage. Kijk hiervoor op Sipi Heritage Lodge.


Heeft u specifieke vragen over deze accommodatie of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Sipi Heritage Lodge – Banda