Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
Mutanda Lake Resort – Luxe cottage

Mutanda Lake Resort – Luxe cottage

In Oeganda

  • Semi-luxe

Aan het sprookjesachtige meer van Mutanda ligt Mutanda Lake Resort. Nergens in Oeganda is het uitzicht mooier dan hier! Vanuit deze kleinschalige lodge kijkt u uit over het meer en de Virunga vulkaanketen. De lodge heeft kajaks, stand-up-peddle-boards, een motorbootje en een zeilbootje om optimaal van de omgeving te kunnen genieten en er kan ook gezwommen worden in het meer. De 10 standaard cottages zijn comfortabel en de 5 luxe cottages zijn prachtig! Samen met het gezellige restaurant en heerlijke eten vormt dit een uitstekende plek om meerdere dagen te zijn. De lodge is tevens de uitvalsbasis voor de gorillatrekking.

De-luxe cottages:
Er staan 5 deluxe, die elk uitkijken over het meer en de vulkanen. De cottages zijn erg ruim, hebben grote ramen en hebben een enorm balkon. Uiteraard is er een eigen douche en toilet aanwezig.

  • Zwembad: Nee
  • Grootte accommodatie: 5 cottages

Deze accommodatie heeft ook kamertypes met het comfortniveau ‘middenklasse’, u verblijft dan in een safaritent.
Kijk hiervoor op Mutanda Lake Resort – Standaard Cottage


Heeft u specifieke vragen over deze accommodatie of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Mutanda Lake Resort – Luxe cottage