9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
Kluges Guest Farm

Kluges Guest Farm

In Oeganda

  • Middenklasse

Gelegen naast Kibale Forest heeft Kluges Guest Farm hier 10 bungalows om te overnachten. Met uitzicht op de Rwenzori bergen is dit een heerlijke locatie nabij Fort Portal. In een grote tuin vol met paradijselijke bloemen en planten dat regelmatig wordt bezocht door kleurrijke vlinders en vogels, is het hier heerlijk ontspannen tussen de avontuurlijke activiteiten door. Gedurende de jaren hebben de eigenaren Mariam en Stefan Kluge dit land omgebouwd tot dit kleine stukje paradijs dat het nu is. Misschien is er zelfs nog wel een aap te spotten in de bomen! In het restaurant van Kluges Guest Farm genaamd ‘’Gavamuuly’’ (dat in de lokale taal ‘’kracht komt uit eten’’ betekend), wordt elke dag weer heerlijke maaltijden geserveerd met ingrediënten van hun eigen boerderij met vers gebakken brood.

  • Zwembad: Ja
  • Grootte accommodatie: 10 bungalows

  

KAMERTYPES MET EEN ANDER COMFORTNIVEAU

Kiest u voor een reis op het comfortniveau ‘eenvoudig’, dan verblijft u in een safaritent met gedeelde sanitaire voorzieningen.


Heeft u specifieke vragen over deze accommodatie of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kluges Guest Farm