Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
Kidepo Savannah Lodge – Lazy Camping

Kidepo Savannah Lodge – Lazy Camping

In Oeganda

  • Eenvoudig

De Kidepo Savannah Lodge is gelegen in het noorden van Oeganda, op slechts een steenworp afstand van het Kidepo Valley Nationaal Park. De lodge is geïnspireerd op de omliggende savannes, de grasvlaktes en de kleurrijke Karamojong stam die woonachtig is in de omgeving. Een verblijf bij de Kidepo Savannah Lodge zorgt dan ook voor een geweldige safaribeleving. Onder de verlichte sterrenhemel sluit u uw dagen vol safarispektakel hier in stijl af!

Kidepo Savannah Lodge is een middenklasse lodge die ook een budget variant aanbiedt. Bij de budget variant overnacht u in een grote safaritent met fijne bedden en een prachtig uitzicht over de savanne. Het verschil met de middenklasse variant is dat u geen eigen douche- en toiletfaciliteiten geeft (deze zijn gedeeld) en dat de tent wat kleiner is. U maakt verder natuurlijk wel gebruik van de faciliteiten van deze mooie lodge.

  • Zwembad: Nee
  • Grootte accommodatie: 17 tenten

KAMERTYPE MET EEN ANDER COMFORTNIVEAU

Deze accommodatie heeft ook kamertypes met het comfortniveau ‘middenklasse’, dan verblijft u in een safaritent met eigen badkamer. Kijk hiervoor op Kidepo Savannah Lodge.


Heeft u specifieke vragen over deze accommodatie of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kidepo Savannah Lodge – Lazy Camping