9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Malawi & Zambia combinatiereis 2021

Malawi & Zambia combinatiereis 2021

 17-DAAGSE Groepsreis

VANAF € 3.360,- PER PERSOON

Een gevarieerde groepsreis door het warme hart van Afrika, Malawi. Ook bezoekt u het meest gerenommeerde wildpark van zuidelijk Afrika; South Luangwa. Een fantastische combinatiereis die het beste van beide landen combineert!

Overnachtingen in de natuur & verlenging
U overnacht tijdens deze groepsreis in comfortabele middenklasse tot luxe accommodaties zoals de heerlijke Mvuu Camp. Alle locaties hebben gemeen dat ze eigen sanitaire faciliteiten hebben, kleinschalig zijn en op toplocaties, midden in de natuur, liggen. Ook biedt Matoke Tours een upgrade aan naar Mumbo Island, de tropische parel midden in Lake Malawi. Daarnaast staan er verschillende verrassende verlengingen beschreven waaronder Lower Zambezi of de Victoria Watervallen. Kortom: een fantastische en gevarieerde reis die van het ene in het andere hoogtepunt valt. 

Begeleiding en vervoer
Tijdens de groepsreis wordt u begeleid door een ervaren Engelssprekende Malawiaanse gids. Onderweg zal hij meer vertellen over de omgeving en geschiedenis van de verschillende regio's. Het vervoer vindt plaats in één airconditioning busje (Toyota Quantum of Coaster).
 
In de parken krijgt u juist ervaren rangers toegewezen die het 'terrein' als hun eigen broekzak kennen. Deze rangers behoren tot de beste van Afrika. Hierdoor leert u nog meer van het land, het wild en haar vriendelijke bevolking. De safari's worden uitgevoerd in open Landcruisers die plaats bieden aan maximaal 6 personen. Zo is iedereen gegarandeerd van het beste zicht, met eigen plek aan de buitenkant.
 

Hoogtepunten tijdens deze reis: Majete – Mount Mulanje – Zomba – Liwonde – Lake Malawi – Lilongwe- South Luangwa

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!