Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Lemuren eiland Nosy Komba

Lemuren eiland Nosy Komba

 5-DAAGSE Verlenging

Luieren in een hangmat, blote voeten in het zand, verse gegrilde kreeft en een heerlijke cocktail. Zomaar wat termen die volledig van toepassing zijn op Nosy Komba. Dit eiland biedt een oase van rust. Hier komt u echt om te ontspannen, na een mooie en intensieve reis door Madagascar. Het eilandje is bedekt met tropisch regenwoud, waardoor de flora en fauna excentriek en exotisch zijn. Een ideale omgeving om te wandelen! Er zijn allerlei geheimzinnige wandelpaadjes die door de heuvels leiden waar zwarte lemuren leven. De stranden zijn hier ongerept en het zeewater smaragdgroen van kleur. Er zijn prachtige overnachtingsmogelijkheden, ideaal voor een romantische afsluiter of als honeymoon. De mooie stranden en ongereptheid van Nosy Komba maken het tot een heerlijke bestemming voor liefhebbers van pure ontspanning. Welkom op Nosy Komba!

Nosy Komba
Onze populaire bestemmingen

 Uw verlenging geheel op maat! 

Dag-tot-dag beschrijving

Dag 1

Per boot naar Nosy Komba

Vandaag reist u per vliegtuig en boot naar Nosy Komba! De tropische groene oase in het noorden van Madagascar.

Nosy Komba

Nosy Komba ligt tussen het vasteland en Nosy Be en is het op een na grootste eiland na Nosy be. Nosy Komba heeft de bijnaam “het eiland van de lemuren” en dankt die naam aan de vele lemuren die op het eiland leven. Het eiland is cirkelvormig omdat het oorspronkelijk een vulkaan was en vandaar ook de rotsachtige ondergrond en de vruchtbare grond. Het eiland heeft 4000 inwoners die vooral leven van visserij en toerisme. Nosy Komba is veel exclusiever dan zijn grote broer Nosy Be. Het heeft een mooi en gevarieerd aanbod aan lodges en deze zijn natuurlijk van elkaar verwijderd door de rotspartijen.  Een echte paradijsje onder de eilanden en een heerlijke plek om af te sluiten na een indrukwekkende reis door Madagascar.

Dag 2 t/m 4

Topisch nagenieten op Nosy Komba

Duiken, snorkelen, walvissen spotten of zelfs snorkelen met walvishaaien, allemaal mooi, spannende en bijzondere ervaringen. Alles kan geregeld worden vanuit de lodge. Deze excursies in combinatie met de prachtie stranden en het heerlijke eten maken deze dagen helemaal af. Genieten is het enige dat telt!

Snorkelen Nosy Tanikely – (optioneel)

Rondom het eiland Tanikely, dat de vorm heeft van een schildpad, ligt het marine park Tanikely. Voor duikers en voor snorkelaars is dit een van de hotspots. Hier vindt u nog prachtig koraal en komt u zeeschildpadden tegen tijdens het snorkelen. Een snorkel excursie bestaat uit de bootvaart naar het eiland, een aantal uur snorkelen en een heerlijke uitgebreide lunch op het strand. Deze excursie kunt u ter plaatse boeken. Kortom, een heerlijk dagje uit!

Dagtocht Nosy Iranja – (optioneel)

Op anderhalf uur varen ligt het paradijs Nosy Iranja. Twee eilanden zijn verbonden door een lange strandpier met aan beide kanten parelwitte stranden en heerlijk helder water. Als u hier vroeg bent ziet u veel zeeschildpadden in het water. Een excursie bestaat uit de boottocht naar Iranja, een paar vrije uren om te wandelen en te zwemmen en een heerlijke verse lunch bereid door de lokale inwoners van het eiland. Heel belangrijk is genoeg water, zonnebrand, een zonnebril en hoofdbescherming als het nodig is. Deze excursie kunt u ter plaatse boeken.

Dag 5

Terugvlucht naar huis

De tijd gaat snel wanneer u het leuk heeft. De tijd om terug te reizen naar huis is alweer aangebroken. Hopelijk heeft u ontzettend genoten van uw verblijf op dit tropische paradijsje.

PRIJSOVERZICHT VAN DEZE VERLENGING

inclusief

  • Overnachtingen conform reisroute
  • Maaltijden conform reisroute
  • Transfers van Nosy Be naar Nosy Komba

Let op: elke verlenging vereist een andere vlucht en type transfer. Deze zijn daarom nog niet inbegrepen in de prijs. 

U bent zelf verantwoordelijk voor het visum. Overleg met de specialist wat voor visum wenselijk is in combinatie met de reis die u maakt.

Onze populaire bestemmingen

Een Nosy Komba verlenging geheel naar wens