9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Verlenging Laikipia wandelsafari

Verlenging Laikipia wandelsafari

 4-DAAGSE Verlenging

In de afgelegen wildernis van Noordoost-Laikipia beleeft u de beste meerdaagse wandelsafari’s van Kenia. Te voet een groep olifanten benaderen behoort vaak tot de hoogtepunten en met nog iets meer geluk worden er ook roofdieren zoals gestreepte hyena’s, wilde honden, een luipaard of leeuwen gezien.

Onze populaire bestemmingen

 Uw verlenging geheel op maat! 

Dag-tot-dag beschrijving

Verlenging dag 1

Op naar de wildernis van Laikipia

Vandaag rijdt u naar het hart van Laikipia en verlaat u al snel het asfalt. Onderweg komt u verschillende wilde dieren tegen en in het laatste dorpje stapt er een lokale gids in de auto die u verder begeleid naar een prachtige plek diep in de wildernis van Laikipia. Ter plekke wordt u opgewacht door een enthousiast team van Samburu die voor u een privé kampement hebben opgebouwd en u de komende dagen zullen verrassen met heerlijke maaltijden.

Laikipia

Het enorme Laikipia gebied in centraal Kenia ten westen van Mount Kenya wordt relatief weinig bezocht en staat garant voor een bijzondere safari belevenis in een uitgestrekte wildernis. Het hoog gelegen gebied biedt een combinatie van overvloedige flora en fauna, een spectaculair landschap en een bijzondere culturele diversiteit. De omgeving wordt gedomineerd door de iconische achtergrond van Mount Kenya. Na Tsavo is Laikipia het grootste gebied met wildleven in Kenia en maakt het deel uit van het nog grotere Ewaso ecosysteem van 56.000 km2.

Verlenging dag 2 & 3

ÉÉN met de wildernis van Laikipia

Deze dagen staan volledig in het van de avonturen die u gaat beleven tijdens de wandelsafari’s in Laikipia. In de ochtend wordt er ontbijt geserveerd in de buitenlucht, vervolgens gaat u op wandelsafari. Dan keert u terug naar het kampement voor een zeer aangename lunch en een aantal uurtjes rust. In de middag maakt u nog een wandelsafari langs de rivier of kiest u voor een jeepsafari. ’s Avond geniet u van het diner en het kampvuurtje.

Wandelsafari Laikipia

In de afgelegen wildernis van Noordoost-Laikipia gaat u op wandelsafari onder begeleiding van een professioneel team van enthousiaste en bekwame Samburu die voor een ongeëvenaarde totaalbeleving zorgen. De hoofdgids weet alles van de flora en fauna en kan zeer goed wilde dieren benaderen. In de dagen van de wandelsafari worden netgiraffen, Grevy’s zebra’s, elanden, dikdiks en verschillende gazelle soorten gezien. Te voet een groep olifanten benaderen behoort vaak tot de hoogtepunten en met nog iets meer geluk worden er ook roofdieren zoals gestreepte hyena’s, wilde honden, een luipaard of leeuwen gezien.

Verlenging dag 4

Terugvlucht naar huis

In de ochtend kunt u nog genieten van het uitzicht op Mount Kenya om vervolgens koers te zetten naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar huis.

PRIJSOVERZICHT VAN DEZE VERLENGING

inclusief

  • Overnachtingen conform reisroute
  • Maaltijden conform reisroute

Let op: elke verlenging vereist een andere vlucht en type transfer. Deze zijn daarom nog niet inbegrepen in de prijs. 

U bent zelf verantwoordelijk voor het visum. Overleg met de specialist wat voor visum wenselijk is in combinatie met de reis die u maakt.

Onze populaire bestemmingen

Een Laikipia verlenging geheel naar wens