Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
The Khuzi Cottage – privéhuis

The Khuzi Cottage – privéhuis

In Kenia

  • Middenklasse

De Khuzi cottage is een privéhuis, gelegen aan Turtle Bay in het plaatsje Watamu. Het is de ideale plek om te verblijven met vrienden of familie. U verblijft op basis van zelf-catering, dus u doet uw eigen boodschappen (met de tuktuk). Dit maakt het ook juist zo leuk! U hoeft niet zelf te koken of schoon te maken, want er zal ook schoonmaakpersoneel en een kok zijn. De kok maakt de meest heerlijke (vis) gerechten voor u klaar. Het onlangs gerenoveerd huis heeft een prachtig uitzicht over de Indische oceaan en direct toegang tot het strand. Er is ook een heerlijk zwembad. De Khuzi House is geschikt voor maximaal 6 personen. Er is een tweepersoonsslaapkamer (tweepersoonsbed) met eigen badkamer en nog twee tweepersoonskamers (waarvan een met 2-persoonsbed en één met 2 aparte bedden) die een badkamer delen.

Vanuit uw privéhuis loopt u zo naar de verschillende restaurantjes en met de tuktuk kunt u alle kanten op. Zo kunt u het slangenopvangcentrum bezoeken, suppen over de kreek of gaan (kite)surfen, duiken, snorkelen en nog veel meer. U kunt ook een dagexcursie maken naar Het Tsavo-East Nationaal Park.

  • Zwembad: Ja
  • Grootte accommodatie: 1 huis

Heeft u specifieke vragen over deze accommodatie of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

The Khuzi Cottage – privéhuis