9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
Kabi House – privéhuis

Kabi House – privéhuis

In Kenia

  • Semi-luxe

Kabi House is een privéhuis, gelegen aan Turtle Bay in het plaatsje Watamu. Het is de ideale plek om te verblijven met vrienden of familie. U verblijft op basis van zelf-catering, dus u doet uw eigen boodschappen (met de tuktuk). Dit maakt het ook juist zo leuk! U hoeft niet zelf te koken of schoon te maken, want er zal ook schoonmaakpersoneel en een kok zijn. De kok maakt de meest heerlijke (vis) gerechten voor u klaar. Het onlangs gerenoveerd huis heeft een prachtig uitzicht over de Indische oceaan en direct toegang tot het strand. Er is ook een heerlijk zwembad. Dit huis heeft uitzicht over de Indische oceaan vanaf het dakterras. Het is dus vooral ideaal als extra huis bij grote groepen. Dit huis heeft 7 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 12-14 personen.

Vanuit uw privéhuis loopt u zo naar de verschillende restaurantjes en met de tuktuk kunt u alle kanten op. Zo kunt u het slangenopvangcentrum bezoeken, suppen over de kreek of gaan (kite)surfen, duiken, snorkelen en nog veel meer. U kunt ook een dagexcursie maken naar Het Stavo-East Nationaal Park.

  • Zwembad: Ja
  • Grootte accommodatie: 1 huis

Heeft u specifieke vragen over deze accommodatie of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kabi House – privéhuis