9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
Diani Marine Village

Diani Marine Village

In Kenia

  • Semi-luxe

De kamers en villa's van het Diani Marine Village liggen verscholen in een weelderige groene vegetatie direct aan het hagelwitte strand van Diani Beach. Sfeervolle restaurants en een winkelcentrum zijn op loopafstand bereikbaar. In deze bed & breakfast accommodatie wordt het ontbijt geserveerd in het sfeervolle restaurant. Voor de lunches en diners zijn er verschillende restaurants in de omgeving beschikbaar. De villa's hebben een kookgelegenheid en voor een kleine meerprijs helpt een enthousiaste chefkok met de boodschappen en het bereiden van de maaltijden, ideaal voor gezinnen!

  • Zwembad: Ja
  • Grootte accommodatie: 8 kamers

KAMERTYPES MET EEN ANDER COMFORTNIVEAU

Kiest u voor een reis op het comfortniveau ‘luxe’, dan verblijft u in één van de drie villa’s afhankelijk van de groepsgrootte. Indien u voor een reis op het comfortniveau ‘middenklasse’ kiest, dan verblijft u in de zelfvoorzienende kamers. 


Heeft u specifieke vragen over deze accommodatie of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Diani Marine Village