Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
 
Onze populaire bestemmingen

AFRIKA REIZEN MET MATOKE TOURS

Wij raken reizigers in het hart met de mooiste reizen door Afrika. Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie'.

Onze populaire bestemmingen

Matoke Tours

Uit liefde voor Afrika!

Matoke Tours raakt reizigers in het hart met de mooiste reizen door het oosten en zuiden van Afrika. Wij zien het ontwikkelen van reizen als een ambacht en met onze ambacht stellen wij u in staat om de mooiste plekken op een persoonlijke, exclusieve en comfortabele manier te beleven. Exclusiviteit zit bij ons niet alleen in de lodges waar u verblijft, maar juist ook in de ervaringen die u beleeft. Van oudsher hebben we voet op Afrikaanse bodem met een eigen kantoor in Afrika en juist daarom zijn wij de ware Afrika specialist.

Matoke Tours koestert een diepe liefde voor Afrika en deze liefde vindt u terug in onze Afrika reizen. Kwaliteit, comfort, persoonlijke contact, exclusiviteit, maatwerk, kleinschaligheid en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers in ál onze reizen en duizenden klanten die met ons op reis zijn geweest hebben hier reeds ervaring mee.

Deze reizigers hebben Matoke Tours (al enkele jaren op rij) beoordeeld tot beste Nederlandse touroperator in Afrika! Wilt u meteen meer weten over onze organisatie en over onze kennis, ervaringen en liefde voor Afrika? Lees dan meer in ons Afrika verhaal.

Onze populaire bestemmingen

Reisorganisatie van het jaar

Uitgeroepen door Columbus Travel

Matoke Tours is tijdens de Columbus Travel Awards, de Oscars van de reiswereld, uitgeroepen tot ‘Reisorganisatie van het jaar 2023/2024’. De awards worden uitgereikt aan organisaties en personen die zich inzetten voor een betere wereld voor reizigers én de lokale bevolking. Op een prachtige locatie midden in Amsterdam, bij Keizer Culinair in de Jordaan, werden de winnaars van de Awards bekend gemaakt. De winnaars ontvingen het ‘Ei van Columbus’!

Het doel van de Columbus Travel Awards is om uitzonderlijke duurzame initiatieven en personen in de reiswereld te vieren en bij een breder publiek bekend te maken. Om een weloverwogen selectie voor elke awardcategorie te maken liet de Columbus Travel-redactie zich leiden door de ‘break-even travel’ principes voor duurzaam reizen en een simpele vraag: hoe maakt de genomineerde de wereld een beetje beter voor reizigers én de lokale bevolking?

Lees verder via de link hiernaast!

Onze populaire bestemmingen

Duurzaamheid

Bij Matoke Tours

Matoke Tours biedt prachtige reizen aan door Afrika. We willen dit op een verantwoordelijke manier doen, zodat uw reis op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van het land dat u bezoekt. Ook stellen we ons als doel dat uw bezoek een positieve bijdrage levert aan de versterking van de natuur en de biodiversiteit. De negatieve invloeden van toerisme zullen we tot een minimum beperken. Alles wat we doen is met respect voor mens, milieu, cultuur en natuur. Uiteraard kunt u zelf ook van alles doen om uw reis te verduurzamen.

Wij geloven in de positieve impact die reizen kan hebben! In Afrika zien we deze impact elke dag tot leven komen. Elke stap die u zet op het prachtige Afrikaanse continent draagt bij aan een grotere visie: een visie van duurzaamheid, respect en samenwerking. Dus, stap uit uw comfortzone en omarm het avontuur. Ontdek de prachtige wildernis, dompel u onder in levendige culturen en maak verbinding met de lokale bevolking. Beleef niet alleen een onvergetelijke reis, maar draag ook bij aan een duurzame toekomst. Samen veranderen we levens, versterken we gemeenschappen en beschermen we de schatten van Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Reviews

⭐⭐⭐⭐⭐

De onafhankelijke website safaribookings.com is het grootste safari gerelateerde reviewplatform wereldwijd! Op deze site zijn meer dan 3500 gespecialiseerde safari operators beoordeeld. Matoke Tours staat hier sinds 2016 onafgebroken in als ‘top rated operator‘!

Safaribookings is een onafhankelijke website. Naast de reviews van de internationale reizigers, werkt de website ook samen met bekende schrijvers, safari experts en reisreporters. Als u doorklikt komt u binnen onze Matoke Tours website op een pagina met alle internationale reviews voor Matoke Tours. Deze worden actueel bijgewerkt door Safaribookings.com en niet door Matoke Tours. U leest hier daarom altijd de meest actuele reviews.

Onze populaire bestemmingen

GARANTIES

Veilig en vertrouwd op reis

Matoke Tours biedt zekerheid. Wij zijn op de eerste plaats aangesloten bij bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Dit zijn de drie belangrijkste keurmerken binnen de reisbranche en van toepassing op zowel de Nederlandse als Belgische boekers. Tevens bieden we de mogelijkheid om een Flying Doctors verzekering voor u af te sluiten.

  • De Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) is een brancheorganisatie van reisaanbieders. Bij de ANVR aangesloten bedrijven bieden verschillende extra zekerheden.
  • Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De SGR garantie houdt in dat u garantie hebt op uw geboekte reis. Dit houdt in dat u verzekerd bent dat u uw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. U kunt dus met een gerust hart bij ons boeken!
  • Ontstaat er tijdens uw reis een calamiteit? Bijvoorbeeld een natuurramp, of omdat er onlusten uitbreken? Dan is de garantie van het Calamiteitenfonds er voor u bij zo’n abnormale gebeurtenis.
  • De Amref Flying Doctors verzekering biedt hulp in een situatie waarbij acuut medische zorg nodig is.
Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

inspireren we u graag met onze ervaringen en tips!