9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Malawi & Zambia krachtig

Malawi & Zambia krachtig

 14-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.800,- PER PERSOON

Dé ideale rondreis door het ‘warme hart van Afrika’ voor reizigers die de bijzondere hoogtepunten krachtig willen beleven. De reisdagen zijn comfortabel ingericht en duren doorgaans niet langer dan een halve dag. Hierdoor kunt u maximaal genieten van al het wildleven in de parken en het tropische Lake Malawi. Overnachten doet u variërend van budget vriendelijke tot semi-luxe lodges, allen midden in de natuur gelegen!

Safari's in South Luangwa en Liwonde
De rondreis start in ruraal Malawi, bij Ntchisi Forest Lodge, waar u kennis maakt met de vriendelijke bevolking en haar ongerepte natuur. Na de natuurwandeling in Malawi's enige regenwoud vervolgt u de reis naar het wildrijke South Luangwa in Zambia. U beleeft hier waarom South Luangwa het beste wildpark van zuidelijk Afrika is. Middels een tussenovernachting in Lilongwe rijdt u door naar de semi-luxe Mvuu Camp in het sprookjesachtige Liwonde. Dit prachtige wildpark wordt gedomineerd door de Shire rivier boordevol nijlpaarden, olifanten, krokodillen en meer.

Tropisch Lake Malawi
De reis komt tot een tropisch hoogtepunt in Lake Malawi. Vanuit de eco-vriendelijke Kumbali Lake Retreat kunt u o.a. snorkel- en zonsondergangboottochten ondernemen. Geniet van de wuivende palm- en baobabbomen terwijl de vissers en kinderen u vriendelijk vanaf het goudgele strand toezwaaien.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Ntchisi Forest – South Luangwa – Lilongwe – Liwonde – Lake Malawi

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één accommodatie beschreven. Op sommige plekken is dit de enige mogelijkheid of de door ons aanbevolen accommodatie in deze omgeving. Er zijn ook plekken waar wel meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Nooit opgevoed met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, dieren en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!