9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Tsarabanjina verlenging

Tsarabanjina verlenging

 4-DAAGSE Verlenging

PRIJS OP AANVRAAG

15 km ten noorden van Nosy Be liggen de Mitsio eilanden. Het pareltje van de Mitiso eilanden is Tsarabanjina waar Constance een prachtige en zeer exclusieve lodge heeft gebouwd zodat u het eiland helemaal voor u alleen heeft!

Onze populaire bestemmingen

 Uw verlenging geheel op maat! 

Dag-tot-dag beschrijving

Dag 1

Aankomst Tsarabanjina

Vandaag reist u vanaf de hoofdstad Antananarivo naar dit kleine paradijsje! Bereid u voor op een paar heerlijke dagen in luxe en geniet van de welverdiende rust.

Nosy Tsarabanjina

Nog een exclusievere plek om te genieten is op het eiland Tsarabanjina. Dit eiland hoort bij de Mitsio eilanden groep en de Constance groep heeft hier een prachtige exclusieve lodge gebouwd. Op 1,5 uur varen van Nosy Be komt u op een eiland waar maar één accommodatie is, de uwe! Stel het u voor. Een verlaten eiland waar u rond kunt wandelen en niemand ander tegenkomt dan misschien uw buurman. Dit is de ultieme getaway!

Dag 2 en 3

Tropisch nagenieten op Tsarabanjina

Optioneel zijn er allerlei excursies te ondernemen! Zo kunt u in de maanden juli en augustus op zoek gaan naar de bultrugwalvissen, of in september, oktober en november snorkelen met walvishaaien! 
Snorkel en duiken zijn absoluut de moeite waard op deze plek maar heerlijk met een goed boek en een heerlijk glas wijn op het strand is ook zeker geen straf.

Dag 4

Terug naar huis

Vandaag verlaat u het prachtige Tsarabanjina en begint u aan uw terugreis naar huis.

PRIJSOVERZICHT VAN DEZE VERLENGING

inclusief

  • Overnachtingen conform reisroute
  • Maaltijden conform reisroute
  • Transfers van Nosy Be naar Tsarabanjina

U bent zelf verantwoordelijk voor het visum. Overleg met de specialist wat voor visum wenselijk is in combinatie met de reis die u maakt.

Onze populaire bestemmingen

Een Tsarabanjina verlenging geheel naar wens