Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

prive reis Zambia

Door: Ilona

Goedenavond Jan, Om met de deur in huis te vallen; we hebben een fantastische reis achter de rug. Alles was perfect geregeld en prachtige accomodaties. En dan hebben we het nog niet eens over het eten gehad. Wat een weelde aan eten werd ons voorgeschoteld. We hebben genoten! 

De rangers waren stuk voor stuk zo erg goed in hun werk, we hebben 4 vd 5 dieren gezien. De neushoorn bleek ook niet in ons reisgebied te wonen , dat was wel erg jammer.Ook de nodige spanning ervaren met de binnenlandse vluchten; Bij de Skytrail vlucht keerden we na 20 minuten vliegen weer om, om terug te vliegen naar Lusaka. Bij landing vertelden de 2 piloten dat we onderweg olie aan het verliezen waren. Het vliegtuig moest gemaakt worden, we hebben daarop 1,5 uur gewacht met een negatief resultaat. Hij ging een vervangend vliegtuig regelen want deze kon niet meer gemaakt worden. Na een tijdje kwam hij met een piep klein vliegtuigje aanzetten.Onze tassen konden net mee en  1 piloot moest in Lusaka blijven, er was geen plek meer voor hem.De vlucht ging goed, alleen kregen we bij de landing een klapband dus dat was een enorm gehobbel. Weer een ervaring rijker. Bij de vlucht van Proflight was mijn bagage niet meegekomen, maar diezelfde avond werd het nog bij Flatdogs gebracht! Echt service. 

De kinderen vonden het geweldig. Zomaar een Giraf of Olifant op je eigen terras! Een enorme ervaring, die we graag in een ander land in Afrika nog eens over willen doen. Dan zullen we zeer zeker weer contact met jullie zoeken. 

Jan ( en Nicole) , heel erg bedankt voor de samenstelling van deze onvergetelijke reis! Groet, Ilona