Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

prive reis Kenia

Door: Linda, Hans, Pascal, Dominique

Deze reis was na een paar oriënterende maanden tot stand gekomen na zeer prettige gesprekken en voorlichtingsdagen van MATOKE uit Den Bosch. Verschillende medewerkers zijn ons uiterst behulpzaam van dienst geweest en hebben engelengeduld getoond. De laatste waar we uiteindelijk het meest contact mee hebben gehad was Rob. Rob, alsnog heel erg bedankt voor je adviezen, tips, begrip en wat al meer. Maar niet alleen jij, ook je collega’s.

Al in 2019 hadden we de eerste oriënterende gesprekken. Uiteindelijk zouden we in de zomer van 2020 vertrekken. Iedereen weet wat de reden is geweest dat dit niet ging lukken. Ook het jaar daarna niet ……. Jammer, maar wij waren niet de enigen. Uiteindelijk dus wel dit jaar. Een gelukkig nog steeds in dezelfde samenstelling: Linda en Hans, dochter Dominique met vriend Cliff en zoonlief Pascal. Redelijk uniek, aangezien bijna iedereen rekening diende te houden met de mogelijkheden die door de werkgevers werden geboden.

Om maar direct met het belangrijkste te beginnen: het was onvergetelijk, prachtig, indrukwekkend, geweldig geregeld, heeeeeel erg fijne gidsen/ chauffeurs en super inbreng van Matoke (en hun op locatie gevestigde vertegenwoordigers van bush adventures en van easy travel) op een momentje dat dit even nodig was. Complimenten!!!