Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

prive reis Tanzania / Zanzibar met combi

Door: Marjo

De reis naar Tanzania & Zanzibar was van het begin tot het einde adembenemend! We hebben genoten van Tarangire, Lake Manyara, Serengeti en de Ngorongoro krater. Zoveel wilde dieren gezien in deze overweldigende natuurparken inclusief de Big Five. Zelfs de neushoorn hebben we gespot. (Wereldwijd bestaan er nog maar 3500 neushoorns)

Onze fantastische gids/chauffeur Samson wist alles te vertellen over het land en de fauna, had meteen een goede connectie met mijn twee zoons (24 en 26 jaar oud). We hebben ons helemaal laten onderdompelen in de Afrikaanse cultuur. Spannend was ook de oversteek bij de Mara Rivier in de Serengeti, de jaarlijkse migratie van meer dan 2 miljoen hoefdieren. Tot slot hebben we de Masai bezocht met hun eeuwenoude tradities. Heel bijzonder in welke omstandigheden deze stam leeft. 

De laatste dagen hebben we doorgebracht op het zonnige Zanzibar, wat een prachtig eiland! Heerlijk bijgekomen van de toch wel intensive safaridagen. De gehele reis was uitstekend geregeld door Matoke Tours, fijne mensen en altijd correcte communicatie ervaren.Een volle week na terugkomst heb ik nog iedere nacht gedroomd over de mooie wildernis, en tsjonge, wat zijn wij drieën getrakteerd op de mooiste ervaring ooit……