Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

prive reis Madagascar

Door: Eric

Dag Coen,  

Inmiddels zijn we al weer bijna 24 uur veilig thuis. We hebben je helaas niet meer getroffen, die zondagavond, maar alle begrip (BBQ met familie, toch?).

Jullien heeft ons netjes begeleid -en opgehaald- voor ons diner in Aux Bois Verte. Het was prettig om even gebruik te kunnen maken van Susies' Place.  

De AF-vlucht van Tana naar CDG verliep goed maar was wel wat vertraagd, waardoor de transfer op CDG érg „sportief”  werd. Wij hebben het net gehaald, maar onze ruimbagage dus niet: éen stuk was er wel (vreemd), de andere drie niet en die zijn vanmorgen netjes nabezorgd, thuis.  

We hebben een prachtige vakantie genoten in Madagaskar, met vele belevenissen die ons zeker zullen bijblijven. Indrukwekkend en bijzonder mooi land met dito mensen en natuur.   Als hier ook alles is uitgepakt en verwerkt kom ik misschien wel weer eens in de lucht met wat belevenissen en onze kijk daarop.  

We zijn erg blij gezond weer thuis te zijn na zo’n mooie vakantie, waaraan jullie (Matoke) flink hebben bijgedragen die zo te laten slagen!

Tot slot: complimenten aan onze chauffeur/gids Adrian. Niet alleen erg aardig en uitstekend in de engelse taal, maar bovendien een goed chauffeur en verantwoordelijke bestuurder en gids!   Namens de rest van het gezin: bedankt en groet!  

Eric en Marita