Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

prive reis Oeganda

Door: Roos Schneider

Goedemorgen,   Ik was nog niet in de gelegenheid geweest om jullie te bedanken voor het organiseren van onze topreis naar Oeganda. We hebben super genoten.

De accommodaties waren boven verwachting en de verzorging uitstekend. We voelde ons echt super verwend, zeker in Buhoma Lodge waar ’s avonds ons openhaardje aan was en er een kruikje in bed lag (voor ons natuurlijk veels te warm maar begrijpelijk vanwege de periode waarin wij er waren).

Thuis is het nu wel even wennen om geen wake up call met een bakkie koffie te krijgen. We hadden zeker langer op de locaties willen verblijven wat helaas niet voor ons tot de mogelijkheden behoorde. Het regenseizoen is onze reuze meegevallen. S middags een bui van een klein uurtje en klaar. De keuze van de excursies heeft ook super uitgepakt. Eerst Kibale Forest bij de Chimps. Onderweg nog leeuwen meegepakt. En de berggorilla’s was echt uniek. We hadden ook nog eens de mazzel dat na het bezoek aan de toegewezen groep, we op de afdaling naar beneden nog een familie tegenkwamen dus dat was echt een kadootje. Ngamba Island was een bijzondere ervaring we zijn heel blij dat we de keuze hebben gemaakt om hiermee af te sluiten. De Forest Walk is echt heel speciaal.  

Ook nog een bedankje voor Alfred onze chauffeur, enorm vriendelijke man en echt keurig. Hij geeft je zeker een veilig gevoel tijdens het rijden.   Zodra wij in ons drukke bestaan de mogelijkheid zien om op reis te gaan zullen wij zeker aan jullie denken!