Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

groepsreis Oeganda Uitgebreid

Door: Jolanda

Hoi Charlotte,   Wat leuk om van je te horen!  
We hebben een topreis gehad!   Wat een geweldige reis, prachtige accommodaties, schitterende natuur en ontzettend lieve bevolking, uitstekend vervoer en onze gids Geoffrey Katende, wij zaten bij hem in de jeep/truck, is een geweldige gids, zowel qua kennis, vriendelijkheid, hulpvaardigheid etc. Wat een prachtmens!

Ook Suleiman, de andere gids een topvent. En onze groep: ontzettend leuke groep, geen groepjesvorming, geen onvertogen woord is er gevallen, veel gezelligheid, kortom was prima!
 

Matoke Tours; perfect gewoon en we zullen jullie zeker promoten! 
  We hebben zo ontzettend veel moois gezien en beleefd. De luchtballonexcursie werd een privévaart! We waren maar met ons tweetjes! Geweldig gewoon. En dan het ontbijt daarna, geen woorden voor.

De parken, zo mooi. Vooral Kidepo Valley NP, wat een prachtig park!!
En natuurlijk de trekking naar de berggorilla's, ongelooflijk prachtig.
Ja, wat was er niet prachtig, alles! Oeganda en de bevolking heeft onze harten gestolen. We hebben al veel gereisd maar dit overtreft alles! We gaan zeker ook nog een review schrijven.
  We willen terug!

We hebben het al gehad over een privé-tour door Oeganda met Geoffrey
????(kan dat überhaupt, als je aangeeft hem graag als gids te willen hebben?).
  Maar inderdaad, ook Tanzania staat hoog op ons lijstje! (oa de migratie). We zien elkaar inderdaad in de Apenheul, ik heb ons reeds aangemeld. Kunnen we dan wellicht even bijkletsen en de mogelijkheden voor volgend jaar bespreken.  

En  klopt helemaal: we hebben zo ontzettend veel mooie foto's gemaakt. Er zitten een aantal bij die zouden zo uit het tijdschrift van National Geographic kunnen komen. Vooral eentje van een luipaard en een berggorilla, deze komen in onze kamer te hangen!
 

Tot mails/sowieso tot ziens in de Apenheul!
  groetjes, Jolanda en Tonny