9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 

groepsreis Zuid Tanzania

Door: Marc en Ans

Beste Charlotte   We willen jou en jouw team bedanken voor jullie zorgen voor onze vakantie. We hebben een fantastische reis gehad. Het was de eerste keer dat we iets dergelijks hebben geboekt en onze verwachtingen zijn volledig uitgekomen.

De safari had een vol programma, de ranch in de Mufindi highlands en het regenwoud in de Udzwanga mountains vormden een mooie afwisseling tussen de andere parken. Ook de reisdagen tussen de verschillende parken, wat je dan allemaal ziet vanuit het autoraampje, waren voor ons een belevenis.

Uitstekende gidsen, met heel veel kennis van de fauna (ook de avifauna), ecosystemen etc. De jeeps gaven een prima positie om foto's te maken en konden (en dat moest ook wel) de ruige tochten probleemloos aan. En toen de gidsen een kortere route tussen twee parken dachten te vinden en we verdwaalden in de bush werd het echt avontuurlijk.

De lodges, de verzorging, de maaltijden, allemaal prima.   We hebben onze dochter Lieske volgens planning ontmoet (we konden de bagage die vanwege overgewicht niet mee kon naar Zanzibar afgeven bij het kantoor van Coastal Airways)en hebben nog een hele leuke week op Zanzibar gehad.  

Groet  Ans en Marc