Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

prive reis Kenia

Door: Erwin, Marjet en kinderen

Beste Rob, wij laten je graag weten dat deze Kenia-reis een van de mooiste reizen was die wij ooit hebben gemaakt. We hebben er allemaal enorm van genoten.Kenia is prachtig met haar overweldigende en afwisselende natuur, de wilde dieren en vriendelijke mensen. Onze gids John was de perfecte gids voor ons - discreet, relaxed, informatief en hij kwam met creatieve ideeën voor aanvullende activiteiten. 
De locaties / lodges waren erg sfeervol, persoonlijk, kleinschalig en we werden overal erg hartelijk ontvangen en super bediend met uitstekend eten. Satellite camp behoort tot een van de hoogtepunten van de reis. De ‘huis’-kamelen M&M en Loio vielen (net als alle gidsen en begeleiding daar) heel erg in de smaak bij onze kinderen! Hier voelde je echt als een ontdekkingsreiziger terug in de tijd. Alleen al de ervaring van de ‘bush douche’ maakte het verblijf daar uniek. De mooiste Lodge was wel Mani Mara in het Masai Mara gebied. Wat een prachtige locatie, uitzicht en sfeer.
De activiteiten waren leuk en afwisselend. Op alle verschillende manieren hebben we Kenia ontdekt: trein, luchtballon, te voet, jeep, op de fiets in Hells Gate, in de boot bij Naivasha.
Het afsluitende verblijf in Diani Beach was heerlijk relaxed. De Belgische manager heeft voor ons zelfs een gerecht met Matoke laten maken (zie de onderste foto).  Al met al een onvergetelijk familie-avontuur dat jij en Matoke voor ons hebben verzorgd.
Veel groeten en dank, ASSANTE SANA,