Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

prive reis Oeganda met combi

Door: Ester

  Hoi Jorinda,  
Wij zijn vanochtend teruggekomen van een geweldige reis door Rwanda en Uganda. Onze chauffeur (Edwin) was is een geweldige man, prima gids, zeer aardig en kundig! Wij waren heel blij met hem. Niets was teveel, kwam met leuke ideeën en heeft veel humor. Ik hoop eigenlijk dat hij het net zo leuk heeft gehad als wij ;-)  

De plekken die wij bezocht hebben overtroffen onze verwachtingen. Vooral Mihingo lodge bij Lake Mburo was geweldig en uiteraard de trekking naar de gorilla’s vanuit lake Mutanda. Ze hebben mij naar de gorilla’s moeten duwen en trekken maar ik heb het gehaald.

Wat een bijzondere ervaring. een kleintje was vlak voor ons aan het spelen en legde een handje op mijn been…. sprakeloos! Bij Mihingolodge had ik wel drie weken willen blijven, wat een bijzondere plek, leuk jong Nederlands stel dat de lodge nu beheerd. Samen met hen hebben wij een boottochtje gemaakt (mijn favoriete dieren hippo’s gezien) en op de terugweg nog op zoek geweest naar luipaarden maar helaas niet gezien. Wij hadden aan Edwin gevraagd of hij het leuk zou vinden om mee te gaan op de boot. Geloof dat hij het wel een leuke ervaring vond.

  Bij Lake Mutanda hoorden wij van Edwin dat Matoke tours nog gebeld had om ons te vragen hoe het ging. Uiteindelijk hebben wij niemand meer gesproken. Was ook niet erg, alles ging prima en boven verwachting. Heb nog wel even de loftrompet afgestoken over jou bij de ouders van Coen, de beheerders van de lodge (geloof tenminste dat het Coen was) Ze kenden je naam en waren blij dat wij zo tevreden waren.   Nu sparen voor de volgende reis, dat wordt Madagascar! eerst maar eens even sparen ;-)   Nogmaals bedankt voor al je werk in de voorbereiding en je snelle antwoorden op al onze vragen en misschien tot mails bij onze Madagascar reis.     Ester en Nico  H