Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

prive reis Madagascar

Door: Guy

Voor onze wellicht laatste verre reis met het ganse gezin, kozen we voor Madagascar met Matoke Tours, het was een voltreffer!

Na wat overleg opteerden we voor een toer per jeep naar het westen (Morondava, Tsingy de Bemaraha, Kirindy), door niemandsland via Manja naar Ankasy voor een idyllische break aan de kust, en dan weer verder langs de populairdere route naar Isalo, Anja, Ranomafana, Antsirabe (waar we Lac Tritriva nog meepikten) en weer terug naar Tana.

Het werd een onvergetelijke road trip!
De mooie en verscheiden landschappen van Madagascar, de prachtige natuurparken met de bijzondere lemuren, de vriendelijke bevolking, de immer lachende en zwaaiende kinderen in de dorpjes… het gaat ons allemaal nog lang bijblijven!

Alles was prima geregeld door Matoke, de hotels (variërend van eenvoudig tot luxe), de lokale gidsen (met een extra pluim voor Toussaint in Isalo en Lanto en Diamondra in Ranomafana) en niet te vergeten het top duo Rado en Tahina, onze chauffeurs!
Zij loodsten ons behendig en veilig over het slechte, vaak onverharde wegdek van Madagascar, deden hun uiterste best de autoproblemen waarmee we kampten op te lossen, en vertelden tijdens de vele uurtjes in de auto enthousiast over hun mooie land maar ook over de problemen waarmee het te maken heeft.

Bedankt Coen voor de fijne samenwerking bij het samenstellen van deze fantastishe reis! Alle contacten vooraf, tijdens en na de reis waren bijzonder aangenaam!