Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

prive reis Tanzania / Zanzibar met combi

Door: Arie

Dag Paula,
Gisterenochtend geland op Schiphol. Wat een overgang.
Mijn vrouw en ik en ook mijn dochter hebben een prachtige safari gehad.
Wat een belevenis. Zo’n mooie natuur en wat een rust. Zoveel wild gezien, echt wonderlijk zo dichtbij. De regentijd was niet echt een probleem van wat er is gevallen. Dat was niet noemenswaardig.
En de reis ook erg goed georganiseerd met een fijne gids/chauffeur. Prachtige lodges met goede voorzieningen, verzorging en geweldig gelegen. Hoe heb je ze gevonden.
Ook voorafgaand aan de safari een goede uitleg in het kantoor ter plekke en na afloop ook weer contact over onze ervaringen. 

Ook de trip en verblijf op Zanzibar was erg bijzonder. Nog een uitstapje gedaan naar Prison Island en een rondleiding met gids in Stonetown afgelopen zaterdag. Alleen al het bezoek aan de plaatselijke vis en vlees markt tijdens de Ramadan was al een belevenis maar ook de geschiedenis van de slavernij was erg interessant. Hotel is ons prima bevallen gelegen aan zee met goed eten, heerlijke kamer met stort douche, goede WiFi, erg schoon allemaal en zeer aardig personeel. Het ritje (1 uur) er heen is geweldig gezien het verkeer en de staat van de wegen. Wonderlijk is wel wanneer je het hotel verlaat in wat voor wereld (van verschil) je dan terecht komt. We keken onze ogen uit.

Complimenten voor het verzorgen van de reis en alle duidelijke adviezen. Dat was top. We zullen Matoke tours zeker bij kennissen en vrienden aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Aad