Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

prive reis Tanzania

Door: Familie Verhoeven

In juli maakten wij met vier kinderen een prachtige reis naar Tanzania. Wat was het mooi, dit uitgestrekte land, zoveel dieren in hun natuurlijke omgeving, de zonsondergangen, de kuddes olifanten, de bontgekleurde vogels, de vriendelijke mensen.

We bezochten in het noorden Tarangire, Lake Manyara, Serengeti en Ngorogoro, we zagen een oversteek van talloze gnoes door de Mara rivier, we overnachtten in fijne tenten en hadden een geweldige en onvermoeibare gids, die ons van ’s morgens vroeg tot in de avond naar de mooiste plekken bracht.

Daarna vlogen we naar Selous in het zuiden, een heel andere omgeving, ruig en waterrijk. Ook hier hebben we genoten van het vele moois en het kamp Lake Manze, zonder wifi en elektriciteit, maar wel olifanten naast de tent.

Tot slot waren we een paar dagen op het ongerepte Mafia Island met zijn indrukwekkende onderwaterwereld en mooie strand, waar ’s morgens vroeg de vissers hun vangst aan land brengen.

We kijken terug op een onvergetelijke reis, alles was goed georganiseerd en we sluiten ons graag aan bij alle andere positieve reacties op de website van Matoke!

Familie Verhoeven