Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

prive reis Oeganda

Door: Kris

Hoi Jorinda en het hele Matoke team, 

 Vrijdag zijn we veilig terug thuisgekomen van onze ongelooflijke Oeganda reis. Reeds vele malen hebben we alles moeten vertellen en de foto's laten bekijken aan vrienden en familie. En elke keer deden we dit met volle overgave en een leeg gevoel omdat het voorbij is !  De door jullie gekozen lodges  voldeden aan onze verwachtingen, zelfs van Kontiki hotel waren we aangenaam verrast (zeker als je al de recenties leest op tripadvisor). De lodge die er het meest uitsprong was natuurlijk Mutanda Lake Resort ! Wat een mooi uitzicht over het meer, en de gastvrijheid van Rose en Nand.   

Wat betreft de Gorilla trackings, slechts één woord : formidabel !     Beide trackings waren bijzonder, de eerste omdat we bij den lijve ondervonden hebben wat men met "tropisch regenwoud" bedoeld ! Na 40 minuten bij de groep kregen we een regenbui over ons heen om U tegen te zegen, na 1 uur onophoudelijk geplens kon onze regenkledij het zelf niet meer aan en waren we nat tot op ons adamskostuum !  De tweede tracking was ontroeren omdat negen leden van de groep samen in een stuk open veld zaten. Onder hen was er een 3 maanden oude baby en natuurlijk de silverback. Na 20 minuten kwam het oudere broertje van de baby erbij en werd er geknuffeld zoals je zelden ziet bij mensen.   

Ook de andere parken hadden hun hoogtepunten, zoals, olifanten in Murchison, de chimps in Kibale en leeuwen in Queen Elisabeth, om er maar een paar te noemen.    Van het dagelijkse leven in oeganda en de geweldig groene natuur konden we ook genieten.    Dit avontuur is onvergetelijk en dragen we ons hele leven mee, dankzei jullie !!!   En natuurlijk mogen we onze gids "Fred Apuuli" niet vergeten. Wa een kennis heeft die man, een levende encyclopedie met ingebouwde GPS. Geweldig !!  

Bij deze willen we jullie van harte bedanken, Kris & Pegie