9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Zambia & Malawi: familiereis

Zambia & Malawi: familiereis

 18-DAAGSE Privéreis

VANAF € 4.300,- PER PERSOON

Een 18-daags familieavontuur waarbij u met uw kinderen drie landen doorkruist en zo samen de mooiste hoogtepunten van Zambia, Malawi en Zanzibar beleeft!

Het spektakel begint bij het zevende wereldwonder; De Victoria Watervallen. Daarnaast gaan jullie op verschillende safari’s in Zambia en Malawi waar jullie kunnen kiezen uit wandel-, jeep, nacht- en bootsafari’s. Tussen de activiteiten door genieten jullie van uitnodigende zwembaden bij de accommodaties die veelal uitkijken over een rivier boordevol olifanten en nijlpaarden. Onderweg maken jullie stops zodat jullie de vriendelijke en kleurrijke stammen kunnen ontmoeten. De reis wordt tropisch afgesloten aan het onontdekte Lake Malawi én op Zanzibar. De ontspannen Swahili sfeer van Zanzibar staat garant voor een relaxt en leuk einde voor iedereen!
 
De familiereis wordt aangeboden in twee comfortniveaus: middenklasse en luxe. Zo kunt u zelf invloed uitoefenen op de prijs en bepaalt u het comfortniveau. Voor beide niveaus geldt dat de leukste accommodaties zijn selecteert. Deze zijn allen kleinschalig en gelegen op de mooiste plekken in de natuur. Op Zanzibar staan twee prachtige accommodaties beschreven op slechts enkele meters van het hagelwitte strand met palmbomen.
Het reiscomfort is aangenaam door gebruik te maken van zowel lokale vluchten alsmede vervoer over land. Hierdoor zijn er vrijwel geen langere reisdagen dan een halve dag. Het betekent dat tijdens het andere dagdeel nog één activiteit kan worden ondernomen, of al standaard is opgenomen! 

Hoogtepunten tijdens deze reis: Victoria watervallen – South Luangwa – Liwonde – Lake Malawi – Zanzibar

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op twee verschillende niveaus. Per dag zijn de twee verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!