9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Zambia & Malawi: familiereis

Zambia & Malawi: familiereis

 16-DAAGSE Privéreis

VANAF € 4.740,- PER PERSOON

Een wervelende 16-daagse familiereis waarbij u met uw kinderen twee landen doorkruist en zo samen de mooiste avonturen van Zambia en Malawi op comfortabele wijze beleeft!

Puur en authentiek Afrika beleven met elkaar
U zoekt met uw gezin naar een sprankelende reis boordevol pure en authentieke Afrikaanse taferelen…? Kijk niet verder want een bezoek aan Zambia en Malawi staat garant voor safariavonturen in open safari-jeeps, ontspannen aan tropische onontdekte stranden, ontmoetingen met de vriendelijke inwoners uit ‘the warm heart of Africa’ én de meest imposante watervallen van het continent. De reis wordt begeleid door een ervaren Malawiaanse gids. Verder is de reis logistiek zo ontworpen dat de reisafstanden zo kort mogelijk zijn. Daarnaast staan vrijwel overal familiehuisjes, zoals Mvuu Camp, geselecteerd op de mooiste plekjes in de natuur, met een zwembad.

Welke avonturen gaat u beleven?
Het spektakel begint bij het zevende wereldwonder; De Victoria Watervallen. Buiten de bovenmenselijke natuurkracht staat hier ook een quadbike tocht gepland door ruraal Zambia. Vervolgens staan er spannende jeepsafari’s gepland in het mooiste wildpark van Afrika; South Luangwa in Zambia. Vanaf de prachtige Track and Trail gaat u op zoek naar luipaarden, leeuwen, olifanten etc.! Via een nachtje slapen in de hoofdstad van Malawi, Lilongwe, vervolgt de reis naar het sprookjesachtige wildpark Liwonde. Beleef schitterende boot- en jeepsafari’s op en nabij de Shire rivier met haar nijlpaarden, olifanten, neushoorns, cheeta’s en meer. De reis wordt afgesloten aan het idyllische meer van Malawi waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Speel voetbal met de kinderen en maak een praatje met de vissers en lachende moeders op het strand. En… als klap op de vuurpijl, twee dagen zwemmen, snorkelen en kanovaren op het mooiste eiland van Malawi; Mumbo Island. Dit is samen puur Afrika beleven, ver van de gebaande paden!

Vanaf welke leeftijd is deze familiereis geschikt?
Deze bruisende familiereis is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. Afhankelijk van de leeftijden van de kinderen kunnen activiteiten aangepast worden. Kinderkortingen zijn van toepassing voor kinderen t/m 10 jaar.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Victoria Watervallen – South Luangwa – Liwonde – Lake Malawi – Lilongwe

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde familiereis overnacht u in familiehuisjes. De geselecteerde accommodaties vallen allen in het middenklasse tot luxe segment. Matoke Tours heeft bewust voor deze prettige segmenten gekozen. Hierdoor staat u een comfortabele reis te wachten waarbij u op fijne plekjes in de natuur overnacht, zonder er de hoofdprijs voor te betalen. Vrijwel alle activiteiten en maaltijden zijn in de  prijs opgenomen. Er zijn ook locaties waar meer accommodaties beschikbaar zijn, op andere niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!