9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Botswana, Zambia & Malawi: De ultieme combinatiereis

Botswana, Zambia & Malawi: De ultieme combinatiereis

 17-DAAGSE Privéreis

VANAF € 8.045,- PER PERSOON

Tijdens deze rondreis worden de beste safariparken van het Afrikaanse continent gecombineerd. U start de rondreis in het waterparadijs van de Okavango Delta. Via de Victoria Watervallen reist u naar South Luangwa. Dit is het beste wildpark van Zambia. De reis wordt in stijl afgesloten op het paradijselijke Likoma eiland in het meer van Malawi.

Privéreservaat in de Okavango Delta, Botswana
De waanzinnige safarireis start in Botswana! Via sportvliegtuigjes beweegt u zich voort over de wereldberoemde Okavango Delta. U overnacht bij de luxe Pom Pom in een gigantisch privéservaat (NG27). Vanuit Pom Pom Camp beleeft u de meest gevarieerde safari’s per mokoro-, wandel-, nacht- en jeepsafari. De prachtige waterpartijen, wildrijke eilanden en bosrijke regio’s zijn uw domein ver van de gebaande paden!

Victoria Watervallen
Het grensgebied van de Victoria Watervallen ontbreekt niet tijdens deze reis. U reist vanaf Botswana via de Victoria Watervallen verder naar Zambia. Treed hier in de voetsporen van Dr. Livingstone en geniet van de verscheidenheid aan (adrenaline verhogende) activiteiten hier. Zelfs de meest ervaren natuurliefhebber is onder de indruk van de kracht van de watervallen!

Safariparel South Luangwa, Zambia
De safarireis vervolgt naar het meest wildrijke park van Zambia: South Luangwa. Dit park wordt gekenmerkt door hoge aantallen luipaarden, leeuwen, wilde honden en andere grote zoogdieren. Ook vogelliefhebbers komen van heinde en verre om de kleurrijke (vaak migrerende) vogels te bewonderen. U overnacht bij Shawa Luangwa Camp; één van de beste safariaccommodaties, diep verscholen in het park.

Tropische en luxe afsluiter Lake Malawi
De reeds beleefde hoogtepunten gaan naadloos over in het weelderige verblijf van Kaya Mawa op Likoma Island. In stijl sluit u de reis af aan het tropische privéstrand van de lodge. Maak gebruik van de zeilboten, ga snorkelen/ duiken in het kraakheldere water en ontmoet de vriendelijke bevolking in het dorp.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Okavango Delta – Victoria Watervallen – South Luangwa – Lake Malawi

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één luxe/ exclusieve accommodatie geselecteerd. Op sommige plekken is dit de enige mogelijkheid of de door ons aanbevolen accommodatie in deze omgeving. Er zijn ook plekken waar wel meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!