Offerte aanvragen | Matoke Tours

Vraag een offerte aan bij Matoke Tours

Graag helpen wij u bij het realiseren van uw droomreis naar Afrika. Hieronder geeft u aan in hoeverre uw reiswensen al duidelijk zijn. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens, neemt de reisspecialist voor de betreffende bestemming(en) persoonlijk contact met u op om uw wensen en eventuele bijzonderheden samen door te nemen.

* = verplicht veld

Uw gegevens:

Geslacht *             
Voornaam*
Tussenvoegsels
Achternaam*

Straat*
Huisnummer*
Toevoeging

Postcode*
Plaats*
Land*

Telefoon*
Email*

Uw reiswensen:

Reistype?*      
Naar welke bestemming(en) gaat uw interesse uit? (meerdere antwoorden mogelijk)*

Heeft u reeds een reis op onze website gezien die u aanspreekt?*

, geef aan welke reis u aanspreekt:

Wanneer wilt u op reis?*
Reisduur (aantal dagen)*
Samenstelling reisgezelschap*
Aantal volwassenen (vanaf 16 jaar)


Aantal kinderen (t/m 15 jaar)
Al onze accommodaties zijn kleinschalig en liggen op mooie locaties veelal midden in de natuur. Welk comfortniveau heeft u in gedachte? (meerdere antwoorden mogelijk)*
De focus van uw reis ligt op alles wat het land te bieden heeft en de ervaringen die u hier op gaat doen. De accommodatie is van de noodzakelijke faciliteiten voorzien en biedt prima onderdak aan de avontuurlijke reiziger.
Comfortabele, kleinschalige accommodatie waarbij u beschikt over eigen sanitaire voorzieningen. Waar mogelijk ligt de accommodatie op een mooie plek in de natuur.
Sfeervolle accommodatie waarbij meer aandacht wordt besteed aan service en comfort. De kamers/tenten zijn ruimer, hebben meer faciliteiten en een luxere uitstraling.
Exclusieve accommodatie gelegen op een zeer bijzondere locatie. Het service niveau is hoog met veel persoonlijke aandacht, de cuisine is voortreffelijk en er is veel oog voor kleine details.
Wat wilt u per persoon uitgeven aan deze reis (exclusief intercontinentale vliegtickets)? *
Matoke Tours kijkt graag met u naar bijpassende vluchten voor uw reis door Afrika en kan deze tevens voor u boeken. *

Aanvullende reiswensen/opmerkingen:Matoke Tours respecteert uw privacy en gebruikt hiervoor voor richtlijnen vanuit de AVG wetgeving,
voor meer informatie bekijk onze privacy policy