9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Zuid-Tanzania groepsreis

Zuid-Tanzania groepsreis

 13-DAAGSE Groepsreis

VANAF € 3.895,- PER PERSOON

Een reis door Zuid-Tanzania staat garant voor de meest pure en avontuurlijke safari beleving van heel Afrika! Selous en Ruaha zijn de absolute rauwe safariparken met hoge concentraties wild terwijl er vrijwel geen toeristen zijn. Daarnaast bezoeken we ook de wildrijke savannes van Mikumi en de prachtige vruchtbare omgeving van het Udzungwa gebergte. Vervolgens bieden we optioneel een verlenging aan voor zon minnende reizigers naar Zanzibar, Mafia Island of Pemba Island.

Tijdens de groepsreis wordt u geassisteerd door een lokale gids. U wordt per verlengde landcruiser veilig en comfortabel begeleid tussen de verschillende hoogtepunten. De overnachtingen worden doorgebracht variërend van eenvoudig, middenklasse tot semi-luxe. Allen zijn gesitueerd op top locaties midden in de natuur. Deel de spannende safariverhalen 's avonds met elkaar bij het kampvuur terwijl de leeuwen en olifanten op de loer liggen!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Dar es Salaam – Selous – Mikumi – Ruaha – Udzungwa Mountains

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!