Zuid Tanzania groepsreis - Rondreis en groepsreizen naar Zuid Tanzania

Semi-luxe Zuid Tanzania groepsreis Fly In!

"Een ongerepte groepsreis door het ruige Zuid Tanzania waarbij de meest indrukwekkende en authentieke wildparken worden bezocht middels safari vluchtjes"

Een reis door Zuid-Tanzania staat garant voor de meest pure en avontuurlijke safari beleving van heel Afrika! Selous en Ruaha zijn de absolute rauwe safariparken met hoge concentraties wild terwijl er vrijwel geen toeristen zijn. Daarnaast bezoeken we ook de wildrijke savannes van Mikumi en de prachtige vruchtbare omgeving van de Mufindi Hooglanden. Omdat de afstanden tussen de zuidelijke hoogtepunten pittig zijn en we geen waardevolle safaritijd willen verliezen wordt deze groepsreis deels d.m.v. safari vluchtjes uitgevoerd. Vervolgens bieden we optioneel een verlenging naar het afgelegen Katavi NP aan voor de ultieme safariliefhebbers. En voor zon minnende reizigers staan er verassende pakketjes naar Zanzibar, Mafia Island en Fanjove Island op!

Tijdens de groepsreis wordt u geassisteerd door de gastheren/ vrouwen en rangers ter plekke. Er gaat geen vaste gids mee omdat de groepsreis door verschillende types vervoer wordt uitgevoerd. Zo heeft u op alle locaties de beste rangers en specialisten met de meeste kennis ter plekke én worden de safari's uitgevoerd in open Landcruisers. Zo heeft u het beste zicht tijdens de safari's en gaat u zeker veel wild spotten! De overnachtingen worden doorgebracht bij de mooiste middenklasse tot luxe accommodaties, op top locaties midden in de natuur. Deel de spannende safariverhalen 's avonds met elkaar bij het kampvuur terwijl de leeuwen en olifanten op de loer liggen!

Ontdek hier het gedetailleerde reisschema en bekijk hier de vertrekdata en prijzen. Lees hieronder meer over de bijzondere voordelen van deze reis en bestudeer de route.


  • Open Landcruisers in Selous, Mikumi en Ruaha voor het beste zicht!
  • Afrika's meest ruige wildparken zonder toeristen
  • Comfortabele korte reisdagen door de safari vluchtjes!
  • De beste rangers/specialisten ter plekke voor de meest succesvolle safari's
  • Overnachten in kleinschalige bijzondere accommodaties midden in de natuur
  • Optioneel verlengen naar Katavi NP, Mafia Island, Pemba Island of Zanzibar


Ruaha trip report


Foto's gemaakt tijdens deze groepsreis door Zuid Tanzania

Bezig met laden foto's, een ogenblik a.u.b.

Route 13 daagse groepsreis Zuid-Tanzania

sluit kaart
Lees de reisbeschrijving van dag tot dag van deze reis