9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Een paradijs vol walvissen Self-drive Mayotte

Een paradijs vol walvissen Self-drive Mayotte

 10-DAAGSE Privéreis

VANAF € 950,- PER PERSOON

Mayotte is een Frans overzees departement in de Indische Oceaan tussen Madagaskar en Mozambique. Het behoort tot de eilandengroep Comoren en bestaat uit verschillende kleine eilanden, waarvan de belangrijkste Grande-Terre en Petite-Terre zijn. Laat u betoveren door de charmes van dit vulkanisch eiland met zijn prachtige stranden omgeven door een maritiem natuurpark en kleurrijke koraalriffen. Hier kan u dolfijnen en bultrugwalvissen spotten in hun natuurlijke habitat. Bewonder enerzijds de weelderige fauna en flora en anderzijds het historisch en religieus erfgoed.

Naast het ontdekken van alle flora en fauna kunt u op Mayotte diverse andere excursies ondernemen, deze variëren van het distilleren van ylang-ylangbloemen tot het vliegen met een ultralight vliegtuigje (ULM). Mayotte kent een kosmopolitische identiteit en cultuur. Het eiland wordt bewoond door een volk van feestelijkheden en tradities. De Mahorais verwelkomen hun bezoekers op speelse ritmes, gekleurd door het gezang van de vrouwen en hun glinsterende lamba's. Proef de Mahoran-keuken in de talrijke restaurants op het eiland. De unieke mix van culinaire tradities uit Afrika, het Oosten en Europa garanderen een bijzondere smaakbeleving. Hoog tijd om Mayotte te ontdekken!

Zelf rijden op Mayotte
Tijdens deze reis maakt u gebruik van een huurauto, bij aankomst op het eiland krijgt u de huurauto en u levert deze af op de luchthaven aan het eind van uw verblijf. U rijdt en stopt waar en wanneer u wilt!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Mayotte: Grande-Terre – Petite-Terre

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Nu er door de overheid nog steeds ontraden wordt om op korte termijn naar Afrika te reizen hebben we besloten om ons specialisme in te zetten op bestemmingen buiten Afrika, waar eerder een positief reisadvies wordt verwacht. We hebben onszelf de vraag gesteld of we ook safari reizen buiten Afrika kunnen organiseren. Het antwoord is Ja! Net als in Afrika zijn er ook op de Franse overzeese eilanden prachtige natuurgebieden waarin u op zoek kunt gaan naar wildlife. Hoe leuk is het om op “de Afrika manier” te reizen in andere regio’s en wie kan dat nu beter organiseren dan Matoke Tours?

“Dit vulkanisch eiland met zijn prachtige stranden en onderwaterwereld met haar kleurrijke koraalriffen is een waar paradijs. U kunt hier dolfijnen en bultrugwalvissen spotten in hun natuurlijke habitat. Ontdek met uw huurauto de weelderige natuur en het historisch erfgoed en de vele tradities die het eiland rijk is.”

van Jan Daudey, uit liefde voor reizen!

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Safari en Natuur

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!