9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Walvissen & gletsjers Self-drive IJsland

Walvissen & gletsjers Self-drive IJsland

 12-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.850,- PER PERSOON

IJsland is waar gletsjers naar de hemel reiken en diepblauwe bergmeren worden afgewisseld met steile valleien en groene toppen. Tijdens deze luxe rondreis bezoekt u de iconische bezienswaardigheden van IJsland en bepaald u zelf het tempo, doordat u zelf rijdt. Na een dag vol avonturen is het heerlijk genieten van boetiekaccommodatie op de mooiste plekjes in de wildernis. De reis wordt afgesloten bij de warmwaterbronnen waar het heerlijk ontspannen is terwijl u geniet van het spectaculaire uitzicht.

De beste boutique hotels van IJsland
De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, kleinschaligheid en sfeer. Zo overnacht u in het charmante Budir Hotel met schitterend uitzicht. In het restaurant wordt een culinaire reis aangeboden met lokale ingrediënten. Ook overnacht u in het beroemde Silica Hotel bij de Blue Lagoon voor een exclusievere beleving van dit populaire natuurwonder.

Walvissafari & optionele activiteiten
Tijdens deze reis gaat u sowieso op walvissafari en worden ook verschillende optionele excursies aangeboden. Door het uiteenlopende aanbod overleggen onze specialisten graag wat voor u de meest aantrekkelijke extra excursies zijn tijdens de rondreis. Zo kunt u gletsjerwandelen, een sneeuwscootertocht maken of een ijsgrot bezoeken.

Zelf rijden in Skoda Octavia
Tijdens deze reis maakt u gebruik van een Skoda Octavia, krijgt u landkaarten en een GPS mee en kunt u ongelimiteerd kilometers maken. U stopt waar en wanneer u wilt en vormt zo een ideaal avontuur!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Reykjavik – Golden Triangle – Skaftafell en Jökulsárlón Glacier Lagoon – Fáskrúðsfjörður – Lake Mývatn – Siglufjörður – Snæfellsjökull Nationaal Park – Blue Lagoon

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Nu er door de overheid nog steeds ontraden wordt om op korte termijn naar Afrika te reizen hebben we besloten om ons specialisme in te zetten op bestemmingen buiten Afrika, waar eerder een positief reisadvies wordt verwacht. We hebben onszelf de vraag gesteld of we ook safari reizen buiten Afrika kunnen organiseren. Het antwoord is Ja! Net als in Afrika zijn er ook binnen Europa prachtige natuurgebieden waarin u op zoek kunt gaan naar het Europese wildlife. Hoe leuk is het om op “de Afrika manier” te reizen binnen Europa en wie kan dat nu beter organiseren dan Matoke Tours?

“Bij safarireizen in IJsland kunt u denken aan een walvissafari, gaat u op zoek naar de kleurrijke papegaaiduiker en komt u met een beetje geluk onderweg een kudde rendieren tegen. Zodra het weer donker wordt maakt u bovendien kans op het spectaculaire noorderlicht! Natuurlijk staat de ruige natuur en vulkanische activiteit met stip op één. Neem daarin mee dat u verblijft in prachtige locaties op de meest bijzondere plekken!”

van Rob Minken, uit liefde voor reizen!

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Safari en Natuur

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!

Klik om cookies te accepteren en deze inhoud te tonen